Konečně jsem ho dnes osadil značkama a hurá na menší poznávací jízdu. Jen jsem měl pocit, že mi jde špatně řadit dvojka. 8krát z 10ti mi tam spadnul neutrál a poradil jsem si tak, že jsem tam nohu nechal se zařazenou dvojkou a pak tam v pohodě zůstala. Mám se začít bát? Nebo je to mou maličkostí?
Raubtier přiložený následující obrázek:
budu na tom pracovat. Ale jiné kvalty jdou v pohodě. Jen z dvojky na trojku je ta rána trochu.....hrubší. Zatím jse jezdil jen Japonce a jednu italskou malorážku a z těch zvuků mi trochu trne, ale jednou jsem se dal na BMW tak.....
To samé řeším já, mám 850R. To řazení mě někdy dost s***. Dělal jsem gufera v převodovce , ložiska, všechny kola jsou naprosto OK. Nalil jsem tam Valvoline 80w90 GL5http://www.olejsp...-80w-90-1l. Pokud je motor vcelku studenej, tak jde řazení hladce, jak to ohřeju a to hlavně mez? 2-3 kvaltem tak to je jako když to tam rveš přez zuby, chtěl jsem ten olej vyměnit jestli se to nezlepší, ale už jsem to zjišťoval jinde a všichni píšou, že holt máme BMW, tak nemáme poslouchat zvuky a jezdit.Snažím se jet tak, abych dojel domů.
Hele a neměl jsi na začátku u toho Rka pocit, že se ti při nízké rychlosti například zatáčení na křižovatce zavře řízení? Je to takové nezvyklé. Jelsti je to tím řešením odpružení? Kámoš má ale 12ku GSo a byl z toho vykulenej. Že jemu to nedělá.Tak si říkám jestli není něco špatně. Při normální jízdě je vše OK. A to přeřazení z jedničky na dvojku přez neutrál...to bude asi nohou. Prostě jí mám asi línou jak jsem tu někde četl
Upravil Raubtier dne 09.04.2013 20:44
Raubtier napsal:
Hele a neměl jsi na začátku u toho Rka pocit, že se ti při nízké rychlosti například zatáčení na křižovatce zavře řízení? Je to takové nezvyklé. Jelsti je to tím řešením odpružení? Kámoš má ale 12ku GSo a byl z toho vykulenej. Že jemu to nedělá.Tak si říkám jestli není něco špatně. Při normální jízdě je vše OK. A to přeřazení z jedničky na dvojku přez neutrál...to bude asi nohou. Prostě jí mám asi línou jak jsem tu někde četl
S řízením nemám problém, ale ty kvalty hold někdy zlobí.
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
.. teď po zimě (možná už) se mi při projíždce taky zdálo, že se to při pomalé jízdě zavírá ... a ejhle vona to byla podhuštěná přední guma .. dofouknuto ... a je to v cajku ... jinak porovnávat řazení japonce a bawora - no je tak trošku "rozdílné" :-) ... ale je to o zvyku..
jinak pěkná barevná kombinace.. ať slouží
(ch)stepan
Rko se při pomalejším průjezdu zavírá, GS ne. To je normální. Při rychlejším průjezdu na Rku se to už neprojeví (nebo to necítíš) Dcera měla Rko a její přítel ze stejné řady(1150) GSo. Měl jsem možnost jezdit na obou a ten rozdíl tam je. Ale jde o zvyk.
co mě nezabije , to mě posílí
Zdar, tak dnes jsem to projel a řazení v pohodě. Prostě jsem na to přestal reagovat. Dvojku tam jen o setinu déle podržím než u Japonce a v pohodě. Jen z dvojky na trojku to někdy zachřastí jak když to jde i na zoubky, ale kámoš s RTčkem říkal, že jemu to dělá přesně v tom bodě taky. Jinak to zavírání je opravdu jen v krokové rychlosti, ale když se o tom ví, tak se s tím dá v pohodě žít. Jen si tak říkám jestli ten tlumič řízení co se dával právě jen na Rko u 850 a 11tek je kvůli tomu.
Upravil Raubtier dne 11.04.2013 07:48
Gratulace ke krásnému eRku ( mám to samé, dokonce i ve stejných barvách) jinak pro tvůj klid mi to z dvojky na trojku dělá úplně stejně to co tobě, ale na to si rád a brzo zvykneš, tyhle stroje si prostě žijou vlastním životem jinak přeju hodně pohodových km do nové sezóny, hlavně vždy kolama dolu!
entoni - Díky. Vedle limitované černé která byla k tuším 75letému výročí BMW je to jejich nejhezčí barva. Hele jaké tam máš plexo? Nebo jezdíš bez? To co tam mám já je vyloženě jen na parádu.
Raubtier - mám origo turistické BMW, už jsem to s ním koupil a jsem spokojený... (foto neni moje motorka, ale mám to samé)
podobný se dají koupit třeba tadyhttp://www.motopl.../R-1100-R/ i v různých velikostech
entoni přiložený následující obrázek: