Vsichni asi o nem vime, ale vi nekdo kde se da sehnat protikus ? Je 3pinovy a je to jakasi verze superseal, ale takovou nikde nenabizeji..
At nemusim strihat..
Dneska jsem ho promeroval a chova se stejne jako zasuvka + je tam jeste 5.5V coz je fajn.
hlavne ze to vlakno k tomu onektoru tu neke je ze , ten konektor koupis u jakehokoliv prodejce BMW a nebo radeji u Jezka a nebo ho tu nebizel nekdo z fora za 300,-
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
lidicky nekde sem tu videl odkaz na advride jak zapojit ten konektor ne na GPS ale k dalsi zasuvce nemate nekdo ten odkaz nemuzu to najit
Čeština můj koníček
hosani opravu nikdo to nema nekde ulozeny jak se to zapojuje nemuzu to najit PLZ
Čeština můj koníček
Štiknem káble a zapojím + ,- na zástrčku a je to. Tak to robím ja. Alebo to zapojíš cez tú origo zástrčku, keď sa ti chce vyhadzovať peniaze. Zapájal som tak na priamo aj svoju GPS-ku. A funguje to.
Divej ja to chci mit pres origo konektor tu druhou zasuvku , konektor uz mam davno koupeny a zasuvku taky. Chci aby ta zasuvka byla pres CAN takez to chci napojit na to ale jsou tam tri kabely a uz si nepamatuju jak to zapojit to zapojeni sem nekde potratil
Čeština můj koníček
Ale mne sa nezdá že bi tam boli 3 káble, ale možno sa mýlim, bolo to už dávno.
Ja som origo konektor štikol a zapojil na káble origo Garmin napájanie GPS, ako som písal a funguje to normálne ďalej cez CAN. Po zapnutí kľúča sa rozbehne aj GPS.
A druhú zástrčku som dával z baterky aby mi ju CAN nevypínal pri sebe menšom preťažení.
ja tu zasuvku delam pro nabijeni telefonu, GPS atd takze pres to nepujde moc voltiku ani amperku, jinak motorku nabijim pres pridelanej konektor od nabijecky Optimate mam to natvrdo na baterku a je to navic na to mam i redukci na napojeni zasuvky ktera bude pod proudem porad, jo a nebo nabijim pres origo zasuvku vedle klice
Čeština můj koníček