co to je za senzor a aky ma vyznam pred vzduchovim filtrom rozmyslal som nad tym ze ked to nasaje vodu zeby vyplo motor aby nenasal vodu ale to sa mi zda az moc chytre
koukne na palivovou mapu a podle toho davkuje palivo, jiskru, sytic atd?
Upravil hicks dne 20.04.2013 09:34
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Panove at, nezasiram forum novym tematem. Mate taky obcas potekly airbox zespodu olejem z odfuku motoru? Vevnitr je nastrikana mlha a ac tam jsou ty gumovy ucpavky na kazdym sroubu,kazdej trosku sakne. Nejake reseni nebo neresit a sem tam utirat? Mam to vsechno dole,tak at to nedelam na 2x.
I pád na hubu je pohyb kupředu
milanosor napsal:
Panove at, nezasiram forum novym tematem. Mate taky obcas potekly airbox zespodu olejem z odfuku motoru? Vevnitr je nastrikana mlha a ac tam jsou ty gumovy ucpavky na kazdym sroubu,kazdej trosku sakne. Nejake reseni nebo neresit a sem tam utirat? Mam to vsechno dole,tak at to nedelam na 2x.
Když dáš nový, tak nesáknou a hlavně se při utahování neprotáčejí. Jinak je asi čistě na tobě jestli ti to zablitý od oleje vadí nebo ne. Já to třeba vyměnil především proto, že se mi protáčel ten závit na šroub olejové nábodky a přitom jsem prostě dal všechny 3, protože to vespod vlhlo.