Dneska na mne řidiči poblikávali,policajti to nebyli,bylo to nesvítící přední světlo. Horší bylo,že nešlo ani dálkové. Už loni na mne kamarádi párkrát mávali,že nesvítím,stačilo ,,protůrovat,, přepínač a jelo se dál. Takže jsem to vlastně mohl čekat,ale ten přepínač prakticky nepoužívám,tak nevím proč ta závada. Funguje jen světelná houkačka,a to i když nejsou světla na pravé straně zapnutá. To jsem celé roky nevěděl. Rozpůlil jsem přepínač, prostříknul Kontaktolem,nic nepomáhá. Dokonce jsem vyměnil žárovku,i když jsem dopředu věděl,že to nepomůže. Aspoň jsem si na konektorech změřil,že tam fakt šťáva nejde (až na tu houkačku). Je to k rozumné opravě,nebo výměna? Moc se mi nechce pouštět do větších akcí,ale bez světla to nepůjde.
Áno, svetlá idú cez relé, a takisto je nutné mať zapojený tenký kábel na cievku štartéra (pozerám, že štartér si riešil nedávno). Ale v oboch prípadoch by ti nefungovala svetelná trúba.
Sám píšeš, že predtým pomohlo precvakať vypínačom - je fakt problém premerať ho podľa schemy?
palciatko: mám motorku 8 let a tolik problémů jsem po zimě jsem nezažil. To mne ještě na konci minulé sezony opustily vyhřívané gripy a protože už byly opravované, koupil jsem Oxfordy. Ty jsem napojil na stávající vedení, takže přes dva vypinače. Ještě že mám na motorce mlhovky,teď jezdím na ně. Ty jsou ovládané pravým vypínačem přes extra vypinač na palubce a fungují jak mají