Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 1 z 3:   1    2    3  

Poslech hudby
VojtechPolicky
Přidané 05.05.2013 20:03

Registrace: 12.04.12
Posloucháte někdo během cesty na motorce hudbu? popřípadě jakou. Hledám inspiraci, to co mám v MP3 a nebo v navi se mi oposlouchalo Smile. Dík
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...

Teda až na motorky !thumbs up

xHackerM
Poslech hudby
Přidané 05.05.2013 20:05

Registrace: 22.05.09
Nemám zkušenost, ale vím, že to hodně lidí praktikuje. Já jsem rád, když slyším motor.

MartinM77
Poslech hudby
Přidané 05.05.2013 20:07

Registrace: 01.12.11
Když jezdím bez batůžku, tak poslouchám nejraději Nightwish...music
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..

lako
Poslech hudby
Přidané 05.05.2013 20:09

Registrace: 23.02.10
Když jsou nějaké rovné nudné přesuny tak poslouchám přes INTERPHONE F5 mix z mobilu.. dog
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich

Instagram - Andrew POV

Pertla
Poslech hudby
Přidané 05.05.2013 20:09

Registrace: 20.12.10
Já s koupí F4 poslouchám pořád ... Jsem vyznavačem post-rocku ... prostě jen melodie, bez zpěvu .. Smile

radovant
Poslech hudby
Přidané 05.05.2013 20:10

Registrace: 30.08.12
Zalezi na silnici, nalade, delce teasy. Pokud vytahnu nahace a jedu kolem komina na zaracky, tak to idealne neco co ma riz - Gamma Ray, Judas priest... Na gs na delsi trasy je to clapton, stouni, nebo hodne rad mam foocfighters, to je ale spis pokud mam spis naladu na rychlejsi presun????

Ale na dalnici jsou stejne nejlepsi spunty do usi, ten hluk me unavuje????

VojtechPolicky
Poslech hudby
Přidané 05.05.2013 20:12

Kluci to jsem rád že nejsem jediný, ale čekal jsem, že mi sem hodíte třeba i názvy kapel Wink, motor poslouchám zpravidla jenom na krátkých vyjížďkách, delší trasy bych bez hudby už ani nedal, je to něco úžasnýho si pustit hudbu a pádit si to krajinou.. Lépe se koncentruji na jízdu, a nejsem ani tak unavený.

U mě Stereophonics, The Doors, Nebo soundtrack hudba od D.Elfmana a nebo H. Zimmermana.
Upravil VojtechPolicky dne 05.05.2013 20:13

CarlosCZ
Poslech hudby
Přidané 05.05.2013 20:13

Registrace: 03.08.09
Taky jsem poslouchal, než jsem nedávno četl článek v ČMN ohledně poslouchání za jízdy. Uši udájně trpí už dost jen za jízdy a když se to ještě řízne hudbou, tak je zaděláno na problémy. Byl tam i případ, kdy někdo ochluchnul. Tím od toho nechci nikoho zrazovat. Jen předávám, jak jsem četl. A taky radši poslouchám motor. Smile

VojtechPolicky
Poslech hudby
Přidané 05.05.2013 20:15

jasně, ty uši dostávají zabrat, proto to řeším tak, že mám špuntové sluchátka, jsou pohodlná, a když mě už bolí hlava, vypnu to a mám v helmě klid. Neslyším nepříjemné hučení větru a turbulence.

radovant
Poslech hudby
Přidané 05.05.2013 20:16

Registrace: 30.08.12
Ja mam sluchatka ktere narvu do usi a oni i trochu hluku zvenku odizoluji, takze to mam asi na takove hlasitosti jako kdyz jsem v posilovne, takze spis do pohody nez na ohluchnutiSmile
Upravil radovant dne 05.05.2013 20:18

Honza_BMW_VW
Poslech hudby
Přidané 05.05.2013 20:17

Registrace: 23.06.12
...já poslouchám doma, nejsem pod pantoflem, jsem pod lyžařskou botou ;o)), ale jinak si většinou povídám se spolujezdcem
www.jantruhlar.cz

www.jantruhlar.cz
VojtechPolicky
Poslech hudby
Přidané 05.05.2013 20:18

Honza_BMW_VW napsal:
...já poslouchám doma, nejsem pod pantoflem, jsem pod lyžařskou botou ;o)), ale jinak si většinou povídám se spolujezdcem

Pod pantoflem tu snad není nikdo :-D. A tak se pochlub co posloucháš, hledám inspiraci :-)

Medik
Poslech hudby
Přidané 05.05.2013 20:20

Registrace: 04.05.08
Judas Priest, Sabaton, Motorhead, Arakain, Harlej,Kabát,Sepultura, AC/CC, Metalica, Tank, Pantera, Alkehol, Arakain, Bathory,Black Sabbat, Landa, Citron, Helloween, Korn, Morčata na útěku, Tlustá Berta, Orlík, Queen, Slade, Slipknot, Tři sestry, Zvláštní škola, a když je něco opravdu vopruz a chci to mít rychle za sebou a nemůžu večer usnout, tak decide, hellhammer, hypocrisy, exodus,............mám toho cca 30Gb, ale před každou cestou si dělám výběr. Někdy nepoužiju a někdy jo. Dlouhé a nudné Maďarské dálnice si poslech příjemné hudby vyloženě nutí.
Ale sem tam si nahraju i mluvené slovo, třeba knížku a nebo Šimka a Grosmana, Wericha........to je občas na dálniční nudu taky fajn. S pomalým rytmem jezdím pomaleji. S metalem tak nějak podvědomě člověk letí víc než je zdrávo.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
zmijon
Poslech hudby
Přidané 05.05.2013 20:23

Registrace: 04.02.07
musicmusic ja si poustim tohle a nejvic me to bavi treba kdyz jedu na dvojku lesem a nikde nikdo a furt dokola a reknu vam to je zazitek to je pak jizda (akorat ze si pak pripadam trosicku jakoby zhulenej)Madrolleyesthumbs up
YouTube Video

Upravil zmijon dne 05.05.2013 20:24
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“

VojtechPolicky
Poslech hudby
Přidané 05.05.2013 20:25

Medik napsal:
Judas Priest, Sabaton, Motorhead, Arakain, Harlej,Kabát,Sepultura, AC/CC, Metalica, Tank, Pantera, Alkehol, Arakain, Bathory,Black Sabbat, Landa, Citron, Helloween, Korn, Morčata na útěku, Tlustá Berta, Orlík, Queen, Slade, Slipknot, Tři sestry, Zvláštní škola, a když je něco opravdu vopruz a chci to mít rychle za sebou a nemůžu večer usnout, tak decide, hellhammer, hypocrisy, exodus,............mám toho cca 30Gb, ale před každou cestou si dělám výběr. Někdy nepoužiju a někdy jo. Dlouhé a nudné Maďarské dálnice si poslech příjemné hudby vyloženě nutí.
Ale sem tam si nahraju i mluvené slovo, třeba knížku a nebo Šimka a Grosmana, Wericha........to je občas na dálniční nudu taky fajn. S pomalým rytmem jezdím pomaleji. S metalem tak nějak podvědomě člověk letí víc než je zdrávo.

Jojo tak s rock n rollem jezdím taky, "jak prase". Ale na ty cesty záměrně volím pomalejší. Pak už je to jenom na tom, jak to poskládám a jaký udělám track list. Začátek je rychlejší, pak zvolním, pak tam dám tři rychlejší, cirka po 25 minutách a pak zase pomalejší. Abych za řidítky neusnul :-).

Labus01
Poslech hudby
Přidané 05.05.2013 20:32

Registrace: 28.04.12
mám docela profi špunty sennheiser a ty perfektně utlumí okolní zvuky, takže stačí třeba jen 15% hlasitosti a krásně slyšim hudbu a neotravuje mě pískání vzduchuSmile
ale poslouchám jen na dálničních přejezdech, kde je to nudamusic
www.spotreby.cz/sigs/ico_2_43826.gif

Medik
Poslech hudby
Přidané 05.05.2013 20:37

Registrace: 04.05.08
Labus01 napsal:
mám docela profi špunty sennheiser a ty perfektně utlumí okolní zvuky, takže stačí třeba jen 15% hlasitosti a krásně slyšim hudbu a neotravuje mě pískání vzduchuSmile

Taky to používám jenom na nudné přesuny. Přeci si kochání krajinou nebudu kazit ničím dalším, co by odvádělo mou pozornostGrin
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
VojtechPolicky
Poslech hudby
Přidané 05.05.2013 20:39

Medik napsal:
Labus01 napsal:

Taky to používám jenom na nudné přesuny. Přeci si kochání krajinou nebudu kazit ničím dalším, co by odvádělo mou pozornostGrin

To jsem si říkal taky, a hele ještě víc si to s tou hudbou užívám. Ale záleží opravdu na tom co posloucháš. Pak si buďto ten zážitek prohloubíš, a nebo naopak zkazíš. Je to o pocitech, jako celé to ježdění na motorce WinkBye

Bubak
Poslech hudby
Přidané 05.05.2013 21:30

Registrace: 26.03.07
..v aute posloucham - to co psal Medik plum more dalsich (32GB USB je kur.wa hodne mp3jek) - SOD, Avenged Sevenfold, Haggard ... od numetlu az po Mozarta a Vivaldiho. Na moto neposloucham, snazim se soustredit, uzit si jizdu a vratit se celej.... nahodou bych se zaposlouchal a na pruser by bylo zadelano.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure

VasekPraha
Poslech hudby
Přidané 06.05.2013 06:48

Registrace: 21.10.08
Pertla napsal:
Já s koupí F4 poslouchám pořád ... Jsem vyznavačem post-rocku ... prostě jen melodie, bez zpěvu .. Smile

kdybych nevěděl skama si, tak bych Tě snad měl i rád... Grin

dík za tip, post rock je přesně moje krevní skupina clap
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.

Strana 1 z 3:   1    2    3  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 102
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,725
Nejnovější člen: Gasgas

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 7.58 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI