jedu na Ukrajinu, směr Khust a Kolochava, máte někdo prosím tipy na cestu, resp. co tam nevynechat? jedu autem, pracovně, ale nějakej offík a potoulání určiě dám i tak...
dále sháním kontakty na Vaše známé/příbuzné, pokud někoho máte či znáte na Ukrajině, krom cestování mi jde i o podnikatelský záměr a potřeboval bych pomoc - informace od lidí, kteří mají zkušenost s žitím na Ukrajině, předem moc děkuji!
Upravil VasekPraha dne 14.05.2013 19:56
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
tak jsem projel Zakarpandu a jsem moc rád, že 4x4 offroadem, na motorce bych to asi nedal, určitě ne ty porce kiláků, tam silnice znamená úplně něco jiného, než co známe u nás
motal jsem se kolem Chustu a Tjačeva, na Koločavě jsem byl a musím to shrnout jedním slovem: nářez!
určitě se tam vrátím, chtěl jsem Vám popsat cestu, zážitky, lidi, jídlo, život... nejde to, je toho tolik a jsem tak nadšený, že by to nebylo objektivní a budu mít alespoň co vyprávět na srazíkách
Blahopřeju k šťastnýmu návratu. Díval jsem se, že asi vyčistily přehradu. Když jsme tam byli my, tak nebyla vůbec vydět voda. Hladinu tvořily pet flašky, dřevo, plasty a vůbec všechno co nikdo nechce a plave...
Byl jsi za tím kámošem v Chustu na milici?
Edy napsal:
Blahopřeju k šťastnýmu návratu. Díval jsem se, že asi vyčistily přehradu. Když jsme tam byli my, tak nebyla vůbec vydět voda. Hladinu tvořily pet flašky, dřevo, plasty a vůbec všechno co nikdo nechce a plave...
Byl jsi za tím kámošem v Chustu na milici?
píšu PM(SZ)
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
netušené množství aktivit, řešil jsem export/import, ale i cestovní ruch a další služby, co by Tě zajímalo?
... aaale, jen me jen tak obecne zajimalo, co se tam da pracovne delat... znamy z Vitkovic jel do Donecku stavet nejakou pec na zelezo ci co...
já tam získal kontakty na místní na zakarpandě, kvůli ubytku a dalším akcím, zatím to nemám komplet, ale chci tam jezdit s motorkama, offroady+4kolky, do lázní, na ryby a v zimě na lyže Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.