Mel jsem neco podobnyho od HPI a bylo to faaakt dobry, ale motorky jsou v plinkach, to bude jeste trvat, jestli je teda vubec nekdo vymaka.
Upravil Alda dne 21.05.2013 08:20
Jo tohle je taky pěkný byl jsem právě teď o víkendu v Litoměřicích na výstavišti a tam měli i veškeré rc Modely taky tam tohle jezdilo líbilo by se mi asi cokoliv, ale za ty peníze? BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Myslím že na každém ročníku INTERMOT výstavy tam závodí s RC kroskama na prostranství mezi halami a můžeš si s tím zajezdit taky. Viděl jsem, jak tam s tím jezdí normálně návštěvníci.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Bajlak napsal:
Jo tohle je taky pěkný byl jsem právě teď o víkendu v Litoměřicích na výstavišti a tam měli i veškeré rc Modely taky tam tohle jezdilo líbilo by se mi asi cokoliv, ale za ty peníze?
ja jsem driv lital combat a i kdyz je to povazovane za snad nejzabavnejsi RC litani a je to total masakr, tak to stejne tak zabavny jako moto nebylo.
YouTube Video
jsem tam nekde videt.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jarys napsal:
nějak jsem tě tam nenašel, asi tam nemáš svůj nejoblíbenější svetr že?
0:45 moje ruka s aktivatorem.
1:01 v modry cepici...
17 cm
Jarys napsal:
tak ty jsi teda celebrita, to se mi musíš někdy podepsat
17 cm
Můj otec je hodně vášnivej modelář a když říkám hodně tak to znamená opravdu ve velkým a lítají v tom i statisíce :-) převážně vrtulníky a letadla
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén