Tak to je dost hnus - nechapu kto tohle muze dat umyslne. Nicit prirodu bezohlednym jezdenim po zakazanych uzemich je jedna vec (proste nektere veci stoji za to zachovat, ne?), ale to ze toho cloveka to muze i zabit, to uz je trochu moc.
Taky mi tohle přišlo na FB a čuměl jsem na to jak puk. Jak na tohle může mít někdo koule. Kdyby to bylo apsoň níž, aby tě to katapultovalo z motorky, ale sekání hlav to už je fakt demence.
Upravil Bajlak dne 21.05.2013 14:30
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
také jsem to viděl na FB je to hnus!
Upravil lako dne 21.05.2013 22:16
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
Kenvelo napsal:
Fuj, hrozná představa.
Dostal jsem to na FB.
chlapec mel tezce stesti... mi prijde.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jednou jsem jel po ceste mezi ohradama, bylo tam par lidi, mozna nejakej cyklista, jel jsem pomalu, v klidu, zenu na tandemu. Pak se cesta uvolnila trochu jsem pridal. Najednou mne neco podvedome zarazilo, vedel jsem, ze neco nesedi, ale netusil co, ubral jsem, hned na to se neco zalesklo a kuk, drat... Ubrzdil jsem to tak na posledni chvili, ze se mi zavlikl za plexi... Tfuj, tfuj.... Hned najdu kde to bylo.
Upravil morabo dne 21.05.2013 23:55
Maiali nel Fango!
ja jsem s trikolkou kdysi najel do dratenyho komnunistickyho ohradniku na kravy.
asi 5 ocelovejch sloupku ze zeme vytrhanejch, zachytlo se to za widli....
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dolni Rocov, pres kopec smer Smilovice. Pro orientaci je to par km od Revnicova, tak jestli tam nekdo v okoli drandite, tak bacha, treba autora podobna prekvapka jeste nepresla... (bylo to v r.2009, nebo 10)
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Dolni Rocov, pres kopec smer Smilovice. Pro orientaci je to par km od Revnicova, tak jestli tam nekdo v okoli drandite, tak bacha, treba autora podobna prekvapka jeste nepresla... (bylo to v r.2009, nebo 10)