@dwar: hele, delas tu trosku neporadek v prispevcich... Asi se ti nepodaril vlozit prispevek, tak to zkousis znova, ale predchozi nechavas byt jen tak... Takhle by to teda neslo.
Doporuceni: bud si prispevek oprav nebo klikni na "Upravit" u nepovedeneho prispevku a pak zaskrtni policko "Smazat tento prispevek"...
Kerky jsou nejhezčí, když jsou pěkně napjaté v rámu jako obraz Já bych si dobrovolně na tělo nic takové nenechal udělat. Ale je to každého věc, jen se těším na ty domovy důchodců s rozplizlejma a vrásčitejma mazanicema
Nějak jsem osobně nepřekonal to, co se mě tlouklo do hlavy od mala - náušnice nosí námořníci a bu zer anti a námořníků u nás moc není. Tetování mají basmani a vůbec je dobré, když policajti nemají žádnou markantu, podle které by tě snáze dohledali.
Mě osobně se to nelíbí a pokerovaná ženská je předemnou bezpečná jako by měla lepru. Prostě je to tak nějak definitivní, kůže není stálý podklad a nejsem si jist, že se mě něco bude líbit i za 5 - 10 let.
No jo, jsem starej bolševickej pohrobek, co se vyzuřil jiným stylemLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nejaky kery mam a rozhodne si myslim, ze v domove duchodcu me budou trapit jiny veci, nez pocmarany pazoury. Ale nemam zadny special fotky, takze jen ze ja jsem pro.
profesor napsal:
Jsem uplny opak Mednika, jsem o rok mladsi
Však ti to taky neberu Jsem zastánce toho, že si člověk sám se sebou může dělat co chce. Znám i starší než jsem já a jsou vymalovaný Jen se mě to nelíbí a na sobě bych to nechtěl.
A taky znám lidi, co by nesežrali uleželej syreček a já jich slupnu klidně dvě baleníLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
nektery kerky jsou pekny, nicmene asociaci s péčkem mam snad u vsech 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mirka ma kerku nad zadkem a nejakej cinskej znak na krku. Nevi co to znamena, tak si z ni delam prd*l ze je to kung pao s rejzi.
Ja nemam a nikdy mit nebudu, nemam to rad. treba je to pokerovanyma lidma ktery znam, pripada mi to jako samolepka No fear na aute, ta taky pridava 30% vykonu a kroutaku. Asi jako kerky tak jak je vidim ja.
Pro mě není tetování nic proti ničemu. Když to není přehnaná záležitost a je to něco "decentního" na místě maximálně vhodném. Ale ani neodsuzuji lidi, kteří mají potetovaný obličej nebo celá záda.
Beru to tak jako motorky... Kdo chce mít kérku má jí, kdo chce mít motorku pořídí si jí
Každopádně jen solidní tatér tetuje tak aby každý jeho obrázek byl originální - právě proto aby nedošlo k tomu, že po světě bude chodit hafo člobrdů se stejným obrázkem staženým z internetu. Já měla štěstí a jednoto takového jsem potkala.
Popravdě mě vážně ani netrápí jak bude moje břicho vypadat v domově důchodců. Za normálních okolností břicho nevystrkuju a až dosáhnu důchodového věku určitě nebudu chodit s odhalenýma zádama a holým břichem... Ale kdo ví co bude za 40 let v módě
hugitka napsal:
Popravdě mě vážně ani netrápí jak bude moje břicho vypadat v domově důchodců. Za normálních okolností břicho nevystrkuju a až dosáhnu důchodového věku určitě nebudu chodit s odhalenýma zádama a holým břichem... Ale kdo ví co bude za 40 let v módě
akorat jestli nejak morbidně ztroustnes, treba jako ja, budes mit misto drobne kaligrafie Monu Lisu na billboardu
Upravil hicks dne 24.05.2013 10:54
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2