Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Prosinec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Pasivní antiradary
bluesbery
Přidané 26.05.2013 10:02

Registrace: 01.06.08
Uvažuju o nákupu tohoto pasivního antiradaru

http://www.datart...or-reviews

Jaké máte zkušenosti s používáním antiradarů obecně a jak je tomu s jejich legálností ?
Jak se na to dívá policie při používání podobných zařízení v okolních zemích ?
Ušetřete si příspěvky typu : jezdím podle předpisů, takže ho nepotřebuju.
Osobně nejezdím jako prase, ale běžně se stane, že na některých úsecích, kde je silnice přehledná je 90.ka prostě málo.

www.temax.cz
rick
Pasivní antiradary
Přidané 26.05.2013 10:11

Registrace: 29.04.12
Soused má dle jeho slov snad to nejlepší co je na trhu a platí stejně-jezdí jako prase s A7,na lasery to nemaká-za mě vyhozený love.Myslím,že ty co nerušejí policejní signál,jsou stále povolený.
oranžová dvanáctka

www.kuchynekoupelny.eu
Spitfire
Pasivní antiradary
Přidané 26.05.2013 10:11

Registrace: 05.06.12
Já myslím, že proti pasivním antiradarům PČR nic nemá. Ale vím, že ve městě a v členité aglomeraci to kvůli odrazům chytá spoustu falešných poplachů. To by mě asi dosti otravovalo.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90

rick
Pasivní antiradary
Přidané 26.05.2013 10:16

Registrace: 29.04.12
No nechá se to docela dobře odrušit,aby pískalo to co má,jel jsem s nim a co měl kdysi kámoš,tomu to pískalo furt-třeba vrata na dálkový.Dneska to mají hoši vymakaný.
oranžová dvanáctka

www.kuchynekoupelny.eu
xHackerM
Pasivní antiradary
Přidané 26.05.2013 10:18

Registrace: 22.05.09
bluesbery napsal:
Uvažuju o nákupu tohoto pasivního antiradaru

http://www.datart...or-reviews

Jaké ............................se stane, že na některých úsecích, kde je silnice přehledná je 90.ka prostě málo.

Napiš Rackovi, má to v autě a využívá to zejména ve městě. Nevím ale přesně jaký typ.
Upravil xHackerM dne 26.05.2013 10:19

jezek
Pasivní antiradary
Přidané 26.05.2013 11:06

Registrace: 05.11.08
No asi tak: co vím že fakt funguje je Valentine One.. ale když koukám na cenu tohoto tak to nebude kategorie kterou bys vyuzil.. Zbytek jsou vyhozeny peníze...

progranit
Pasivní antiradary
Přidané 26.05.2013 11:33

Registrace: 22.12.12
Kdysi jsem to dostal a válí se v garáži. Přesně tento typ. Uplně na H...o.
Pořád signalizuje , dveře u benzínek apod, 999 falešných poplachů bugsna 1 skutečný. A ten pak nereaguješ.annoy
Vyhozený peníze.

VasekPraha
Pasivní antiradary
Přidané 26.05.2013 19:52

Registrace: 21.10.08
Cobra je všeobecně dle mě dostupných informací nejlepší v poměru cena/výkon, klasické radary umí dobře a při správném použití/nastavení není problém provoz ve městě i na dálnici

problém ale je, že jednak hlavně městapo používá laserové radary, ty sice Cobry vybavené angel eye na 98% odhalí, ale v podstatě to znamená, že když ti to pípne, tak je to pozdě, páč tě právě změřili, na rozdíl od klasických radarů, kde to hlásí hodně dopředu a stihneš případně ubrat

a prasáti na dálnicích zase měří v první části jen kamerou (?) a přepočtem vlastní rychlosti, stejně tak stacionáry neodhalíš antiradarem

takže vlastně antiradar spolehlivě ochrání jen proti 1 ze 4 hrozeb změření na našich silnicích, jediný způsob, jak jezdit všude rychle baz pokut, je si koupit vyřazenou sanitku (nemusí mít ani majáky), nebo se dát k cajtům flower
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.

Milda_Km
Pasivní antiradary
Přidané 27.05.2013 09:16

Registrace: 12.07.12
jezek napsal:
No asi tak: co vím že fakt funguje je Valentine One.. ale když koukám na cenu tohoto tak to nebude kategorie kterou bys vyuzil.. Zbytek jsou vyhozeny peníze...
clap řečeno přesně , i laser detekuje , ale to už bývá pozdě, ale pravděpodobnost zachycení odraženého paprsku z auta jedoucího před tebou je veliká... fakt řve až když jsou , ostatní štětky řvou u každé pumpy,vrat atd... pokud do toho nedáš těch tuším 16 nebo 17 co to stálo tak to neřeš , měl jsem předtím cobru , beltronic atd... valentine one je špička , chce to o tom něco načíst. Docela jsem s tím nějakou dobu obchodoval.

Racek
Pasivní antiradary
Přidané 28.05.2013 00:37

Registrace: 12.08.12
Jo je to tak.Já používám Valentine One a funguje na 100%.Stacionární radary to bere,městskou i státní to bere výborně a ještě Ti to ukazuje ,kterým směrem jsou.Takže Ti je to nahlásí když se k nim blížíš,když Tě dojedou,ale i když jsou v některé boční ulici.Dálniční passaty to neumí a laesrovou trojnožku Ti to hlásí až když Tě zaměří,což už bývá pozdě.Ale jinak super a spokojenost.Kupoval jsem to na Bazoši v originál krabici za 5000kč použitý jinak novej je myslím kolem 12000kč.

Alda
Pasivní antiradary
Přidané 28.05.2013 09:24

Registrace: 20.10.07
jezek napsal:

Presne ten jsem mel a s radosti poslal dal.
1) falesny poplachy jsou porad
2) zadnej antiradar, ani Valentine, nefunguje u laseru a pak je to naprosto k nicemu. Resp. laser pozna, ale az ve chvili, kdy je pozde, resp. kdy s nim merej. Jediny reseni je jezdit za nekym a cekat na signal, ze zmerili toho pred vami. Coz je po secteni vsech plusu a minusu naprosto k nicemu.

Jediny opravdu funkcni reseni je rusicka, ale neznam asi zadnej zpusob, jak PCR nastvat vic.

Milda_Km
Pasivní antiradary
Přidané 28.05.2013 09:37

Registrace: 12.07.12
Alda napsal:
jezek napsal:

Presne ten jsem mel a s radosti poslal dal.
1) falesny poplachy jsou porad
2) zadnej antiradar, ani Valentine, nefunguje u laseru a pak je to naprosto k nicemu. Resp. laser pozna, ale az ve chvili, kdy je pozde, resp. kdy s nim merej. Jediny reseni je jezdit za nekym a cekat na signal, ze zmerili toho pred vami. Coz je po secteni vsech plusu a minusu naprosto k nicemu.

Jediny opravdu funkcni reseni je rusicka, ale neznam asi zadnej zpusob, jak PCR nastvat vic.
Aldo pokud je tam dobrý soft a hlavně ten kterej si můžeš nastavovat a vypínat určité frekvence a nemáš řadu která se přehřívala tak nevím co je falešný poplach. To je moje letitá zkušenost

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 63
Členové on-line: 1
Francis

Registrováno: 8,756
Nejnovější člen: Morph

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.37 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI