Jaké máte zkušenosti s používáním antiradarů obecně a jak je tomu s jejich legálností ?
Jak se na to dívá policie při používání podobných zařízení v okolních zemích ?
Ušetřete si příspěvky typu : jezdím podle předpisů, takže ho nepotřebuju.
Osobně nejezdím jako prase, ale běžně se stane, že na některých úsecích, kde je silnice přehledná je 90.ka prostě málo.
Soused má dle jeho slov snad to nejlepší co je na trhu a platí stejně-jezdí jako prase s A7,na lasery to nemaká-za mě vyhozený love.Myslím,že ty co nerušejí policejní signál,jsou stále povolený.
oranžová dvanáctka
Já myslím, že proti pasivním antiradarům PČR nic nemá. Ale vím, že ve městě a v členité aglomeraci to kvůli odrazům chytá spoustu falešných poplachů. To by mě asi dosti otravovalo.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
No nechá se to docela dobře odrušit,aby pískalo to co má,jel jsem s nim a co měl kdysi kámoš,tomu to pískalo furt-třeba vrata na dálkový.Dneska to mají hoši vymakaný.
oranžová dvanáctka
No asi tak: co vím že fakt funguje je Valentine One.. ale když koukám na cenu tohoto tak to nebude kategorie kterou bys vyuzil.. Zbytek jsou vyhozeny peníze...
Kdysi jsem to dostal a válí se v garáži. Přesně tento typ. Uplně na H...o.
Pořád signalizuje , dveře u benzínek apod, 999 falešných poplachů na 1 skutečný. A ten pak nereaguješ.
Vyhozený peníze.
Cobra je všeobecně dle mě dostupných informací nejlepší v poměru cena/výkon, klasické radary umí dobře a při správném použití/nastavení není problém provoz ve městě i na dálnici
problém ale je, že jednak hlavně městapo používá laserové radary, ty sice Cobry vybavené angel eye na 98% odhalí, ale v podstatě to znamená, že když ti to pípne, tak je to pozdě, páč tě právě změřili, na rozdíl od klasických radarů, kde to hlásí hodně dopředu a stihneš případně ubrat
a prasáti na dálnicích zase měří v první části jen kamerou (?) a přepočtem vlastní rychlosti, stejně tak stacionáry neodhalíš antiradarem
takže vlastně antiradar spolehlivě ochrání jen proti 1 ze 4 hrozeb změření na našich silnicích, jediný způsob, jak jezdit všude rychle baz pokut, je si koupit vyřazenou sanitku (nemusí mít ani majáky), nebo se dát k cajtům Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
jezek napsal:
No asi tak: co vím že fakt funguje je Valentine One.. ale když koukám na cenu tohoto tak to nebude kategorie kterou bys vyuzil.. Zbytek jsou vyhozeny peníze...
řečeno přesně , i laser detekuje , ale to už bývá pozdě, ale pravděpodobnost zachycení odraženého paprsku z auta jedoucího před tebou je veliká... fakt řve až když jsou , ostatní štětky řvou u každé pumpy,vrat atd... pokud do toho nedáš těch tuším 16 nebo 17 co to stálo tak to neřeš , měl jsem předtím cobru , beltronic atd... valentine one je špička , chce to o tom něco načíst. Docela jsem s tím nějakou dobu obchodoval.
Jo je to tak.Já používám Valentine One a funguje na 100%.Stacionární radary to bere,městskou i státní to bere výborně a ještě Ti to ukazuje ,kterým směrem jsou.Takže Ti je to nahlásí když se k nim blížíš,když Tě dojedou,ale i když jsou v některé boční ulici.Dálniční passaty to neumí a laesrovou trojnožku Ti to hlásí až když Tě zaměří,což už bývá pozdě.Ale jinak super a spokojenost.Kupoval jsem to na Bazoši v originál krabici za 5000kč použitý jinak novej je myslím kolem 12000kč.
jezek napsal:
Presne ten jsem mel a s radosti poslal dal.
1) falesny poplachy jsou porad
2) zadnej antiradar, ani Valentine, nefunguje u laseru a pak je to naprosto k nicemu. Resp. laser pozna, ale az ve chvili, kdy je pozde, resp. kdy s nim merej. Jediny reseni je jezdit za nekym a cekat na signal, ze zmerili toho pred vami. Coz je po secteni vsech plusu a minusu naprosto k nicemu.
Jediny opravdu funkcni reseni je rusicka, ale neznam asi zadnej zpusob, jak PCR nastvat vic.
jezek napsal:
Presne ten jsem mel a s radosti poslal dal.
1) falesny poplachy jsou porad
2) zadnej antiradar, ani Valentine, nefunguje u laseru a pak je to naprosto k nicemu. Resp. laser pozna, ale az ve chvili, kdy je pozde, resp. kdy s nim merej. Jediny reseni je jezdit za nekym a cekat na signal, ze zmerili toho pred vami. Coz je po secteni vsech plusu a minusu naprosto k nicemu.
Jediny opravdu funkcni reseni je rusicka, ale neznam asi zadnej zpusob, jak PCR nastvat vic.
Aldo pokud je tam dobrý soft a hlavně ten kterej si můžeš nastavovat a vypínat určité frekvence a nemáš řadu která se přehřívala tak nevím co je falešný poplach. To je moje letitá zkušenost