ahoj, jedu na UA do Zakarpatské oblasti, připravuji zážitkové pobyty s extrémy, které se v CZ nedají bohužel zažít a budu potřebovat testery - dobrovolníky, popř. po domluvě placené nevolníky, máte-li zájem
pište PM či do vlákna, díky V.
Upravil VasekPraha dne 18.06.2013 08:49
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Vašku, bejt to jinej termín.....na ten první týden v červenci mám rodinnou sešlost. Škoda.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Vašku, bejt to jinej termín.....na ten první týden v červenci mám rodinnou sešlost. Škoda.
asi tam pojedu až druhý týden v červenci!
Tak a od této středy mám až do konce července utrum. Dostal jsem termínovanou zakázku.
Mohl jsem to o týden posunout, ale teď už to nejde. Jede v tom moc papírů a lidí. Že jsi to sem nenapsal v úterý a nebo ještě ve středu přes den. Termíny jsem dával do kupy ve středu večer. To je k posr......
Jsou to smíšené pocity.
Řádil bych na Ukrajině a zároveň jsem rád, že budou peníze. Ach jo.
Nechceš to posunout na srpen? Já bych si na to udělal alespoň na týden okno. Od 2 týdne v srpnu mám zatím volno a poslední týden v srpnu jsem dokonce slaměný vdovec.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
asi tam pojedu až druhý týden v červenci!
Tak a od této středy mám až do konce července utrum. Dostal jsem termínovanou zakázku.
Mohl jsem to o týden posunout, ale teď už to nejde. Jede v tom moc papírů a lidí. Že jsi to sem nenapsal v úterý a nebo ještě ve středu přes den. Termíny jsem dával do kupy ve středu večer. To je k posr......
Jsou to smíšené pocity.
Řádil bych na Ukrajině a zároveň jsem rád, že budou peníze. Ach jo.
Nechceš to posunout na srpen? Já bych si na to udělal alespoň na týden okno. Od 2 týdne v srpnu mám zatím volno a poslední týden v srpnu jsem dokonce slaměný vdovec.
...voe se tam pojede ještě mrtěkrát, tak nebul! já si to dohodl včera večer, tak jsem to fakt dřív nemohl postnout, neva, alespoň připravím zábavu, haligali, medvědy a vlky a budeš řádit jak černá ruka, třeba až v srpenci!
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.