czunik napsal:
nemá někdo chuť se jen tak projet? zítra odjezd pře znojmo...jen tak na rychlo na pár dní?? kdo není vazanej časem??
Včera jsem se vrátil z Korsiky a Alpy Itálie Rakousko DĚS,ale na adrenalinovou jízdu super.Motorka si krásně plavala a to jsme byli víc než jen naloženi.Přeji ti víc štěstí než jsme měli my.Mám vás pozdravovat i od mojí drahé polovičky.
czunik napsal:
nemá někdo chuť se jen tak projet? zítra odjezd pře znojmo...jen tak na rychlo na pár dní?? kdo není vazanej časem??
Včera jsem se vrátil z Korsiky a Alpy Itálie Rakousko DĚS,ale na adrenalinovou jízdu super.Motorka si krásně plavala a to jsme byli víc než jen naloženi.Přeji ti víc štěstí než jsme měli my.Mám vás pozdravovat i od mojí drahé polovičky.
díky,snad to bude lepší..když bude moc mokro přesunem se do italie.jedu bez ženy ale s jednou cestovní BMW takže šotolinka nehrozíhttp://czunici.ra...
Ahoj.
Vracely jsme se s Korziky v sobotu 8.6. svítilo sluníčko ale přes Tauernpas jen
6 C. a všude okolo sníh.Pak bokem Widně kolem dunaje bylo vše uzavřeno,problém dostat se na druhou stranu.Jinak super hned bych opakoval.
Celda napsal:
Ahoj.
Vracely jsme se s Korziky v sobotu 8.6. svítilo sluníčko ale přes Tauernpas jen
6 C. a všude okolo sníh.Pak bokem Widně kolem dunaje bylo vše uzavřeno,problém dostat se na druhou stranu.Jinak super hned bych opakoval.
dík za info..uvidíme..koukla jsem na webku a včera krásně..celý týden krásně a dnes tohle
....potřeboval bych pls poradit/doporučit rozumnou trasu (ne terén/šotolinu/dálnici pouze nějaký nutný přesun) z Liberce/Prahy do Alp na cca 6 dní, spaní pod stanem. Máme namířeno do Bormia, tzn. Stelvio, pak Poschiavo, Sv.Mořic, Lago di Como a zpátky nějak rozumě opět přes nějaká sedla. Co pls doporučujete, co se líbilo,......
díky.
H
PS: omluva, večer si vlákno přečtu, je méžné, že už je zde něco podobného popsáno.
www.jantruhlar.cz
Liberec - Praha buď po dálnici nebo po staré s několika variantami - obvykle to bereme přes Říčany a pak po pražském okruhu buď na 4 nebo na 105 - jezdíváme takhle k Veselí nad Lužnicí.
Pokud chceš do Alp, tak skoro lepší po 4 až na Strážný a pak přes Německo směr Bad Reichenhall a tam už si vybereš (takhle asi pojedu teď do GaPa)
Pokud chceš jet přes Rakousko, tak po 4 nebo 105 směr Lipno a pak se prokličkovat Rakouskem směr Salzburg - pak už to zase jde.
Od jižních hranic k Salzburgu je to takové kostrbaté - když se chceš přesunout, tak to tam moc neodsejpá - samá vesnice, pořád se kličkuje doleva/doprava a tak. zatím jsem tam nějakou smysluplnou/pěknou cestu na přesun nenašel - skoro bych řekl, že je to lepší po státovce a po dálnici (ale to já moc nemusím)
Více třeba někdy osobně :-)
BMW GS = stroj na radost
BuboGS - díky, pokud nejedeš do GaPa dnes, že bych se vpodvečer u Tebe zastavil pls? Jinak do Phy pojedu z Lbc po dálnici a pak se uvidí, do Plzně příp. taky, ale pak dál už by asi po dálnici nechtěl.
www.jantruhlar.cz
Ale dá...
Když klikneš na Google mapách na zatržítko Krátká adresa URL, tak ti to Google sám zkrátí... A taky to dej do tagů, aby to byl aktivní link
BMW GS = stroj na radost
v tomhle pripade to nejde -- vsak to zkus na tom co jsem postnul ja a at ti to da "short" link .. neudela to .. jestli jo, tak mi to sem postni a ja to zmenim pls
Myslím, že tam máš moc bodů nebo nějakou chybu v textu u jednotlivých bodů trasy - nezkracuje to - zkus to upravit nebo změnit nebo zkrátit.
BMW GS = stroj na radost