zdar lidi
zvažoval jsempořízení novýho obleku a po pár konzultacích s majiteli PHARAa jsem si říkalže bych to zajel omrknout a třeba i koupit ale nepředpokládámže budou mít vše skladem
poradí někdo kde (poblíž čr) je tak asi největší výběr - něco se "skladem"
slyšel jsemže fungují na zásilku ale radši bych to ozkoušel nejsu zrovna standart postava a chcem kupovat 2 komplety tak at už to trochu sedí .
dík za info Milan
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
no ja totiž nevím jakou velikost barvu bych si asi podle fotky vybral
chceš říct že když poptám třeva vel xxl a xxxl tak to tam naskladnijou a ja si pak mužu vybrat jak dlouho dopředu je potřeba takto potávat ???
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Zazrak necekej,ja to kupoval v drazdanech,meli cca od kazde velikosti jeden kus.Co jsem slysel je Regenburg vetsi,v Drazdanech je to pomerne mensi obchod,spousta lacinejch veci a par slusnejsich hariku a helem.Jinak to Pharao neni moc na leto(na to jake je letos tady jeste jde,ale do vedra to neni) jde o prumerny hadry,zadnou kvalitu jako ma BMW nebo Halvarssons necekej,obyc.materialy,prumerne zpracovani....ale maji pekny design a zas tak spatny taky nejsou,jen to neni ten "zazrak" Mimochodem ja jsem je prodal a poridil jiny,ktery maji vyndavaci membranu.