Včera jsme se vrátili z Rumunska, mimo jiné i z oblasti ................neřeknu,, schválně, jestli si někdo troufne odhadnout, kdepak ti panáčkové zabloudili a cca 2-3 hodiny v super Offíku nemohli najít cestu na asfalt?
Nápověda - Rumunsko- Maramureš.Vitěz získává pochvalu a odznak znalce Romania tour... Ivane?
POZOR !! HLUBOCE SE OMLOUVAM, JE TO FAGARAŠ,, SAMOZŘEJMĚ....
parukar přiložený následující obrázek:
Teda nechtěl bych jet 3 hodiny off takhle navlečenej v tomto počasí...F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
až to nekdo uhádne jsme zvedavej bych si tam zajel mate to v GPS ulozeny jako proslou trasu Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tohle piknikové zátiší mi nic neříká. Buď jsme tam ještě nezabloudili, nebo tam tohle luxusní sezení se stolkem ještě nebylo, ono to vypadá, že si to narychlo udělali pracovníci údržby rumunských silnic a dálnic...
Jsem zvědav na správnou odpověď a když tak to zahrnu do příští cesty do RO...
Měl jsem tam jet na podzim, ale vypadá to na Bulharsko, tak se asi vyspíme v Banátu a navštívíme pár známých.
Ivan napsal:
Tohle piknikové zátiší mi nic neříká. Buď jsme tam ještě nezabloudili, nebo tam tohle luxusní sezení se stolkem ještě nebylo, ono to vypadá, že si to narychlo udělali pracovníci údržby rumunských silnic a dálnic...
Jsem zvědav na správnou odpověď a když tak to zahrnu do příští cesty do RO...
Měl jsem tam jet na podzim, ale vypadá to na Bulharsko, tak se asi vyspíme v Banátu a navštívíme pár známých.
Další nápověda... toto je plánek té oblasti, našli jsme ji u asfaltky, když jsme konečně vyjeli z lesa.. a protože bylo cca 21 hod, byli jsme rádi, že nemusíme bivakovat " Na Piknikovém vrchu"
Chystá se tam zřejmě dlouhodobá těžba dřeva a tak si vyrábějí cesti cca 4m široké s luxusním povrchem pro blbnutí.
parukar přiložený následující obrázek:
No, musím říct, že při pohledu na hodinky, a naši situaci.. jsem se už chystal jít na lov :-D .... je to opravdu báječná silnice na blbnutí.
Ráno jsme jí byli tak jakoby napůl projet znovu. A když jsem viděl v jakých úsecích jsme letěli 50-60 km/h.... bylo mi špatně... stačila jedna chybička a byli by jsme cirka o 80 m níže.... volný pád hadr. No jo co oči nevidí, srdce nebolí :-D
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Tak to mám smůlu, až teď jsem si všiml, že je to Maramureš, bohužel na severu jsme byli jen kdysi jednou a tohle místo mi nic neříká. Ale chci to tam propátrat a až se hádanka objasní, budu rád za každý tip a souřadnici:-).
Ivan napsal:
Tak to mám smůlu, až teď jsem si všiml, že je to Maramureš, bohužel na severu jsme byli jen kdysi jednou a tohle místo mi nic neříká. Ale chci to tam propátrat a až se hádanka objasní, budu rád za každý tip a souřadnici:-).
Ivane, spletl jsem to a v uvodu opravil, je to Fagaraš,,,,,
Tím se vše vysvětluje - bylo mi to divný, potože na té mapce je "Jud. Valcea" což je správní oblast, kam spadá Fagaraš a ne Maramureš na severu, ale taky nevím všechno a nechtěl jsem dělat chytrého...:-). Nicméně na Fagaraši jsem tuhle cestu určitě nejel.
Tak pánové tady to máte..... http://goo.gl/map...
na mapě je vyznačena cesta, která ohraničuje celou oblast.
Nejjednoduši je vjet do prostoru z bodu D okolo pily a penzionu v Voineassa, k bodu B kde hned za mostkem odbočíš vlevo nahoru... cesta, dle mapy končí v bodě E , ale NENÍ to pravda
Tímto se dostáváte do labirintu lesních, prefektě upravených cest, kde je lépe mít s sebou alespoň smartfone s off line mapami, nebo kompas, nebo ešus a pár konzerv.... Nebo si vytisknout či přefotit mapu, která je v příspěvku výše.
Můžu slíbit vracečky v prudkém stoupání, brodíky, rychlé horizonty a nádherné výhledy. Dá se tam strávit dle mě celý den. Doporučoval bych spíše SO nebo NE, zahledli jsme i bagr, tak tam ještě něco dělaji,,,mi tam byli ve uterý a středu a nikdo tam nebyl
Do prostoru se dá vjet i z bodu C, ale ten nemám přesně lokalizovaný,
Prostor je na prodej za 100 000Euro....prodej, no spíš si myslím, že jde o prodej práv dlouhodobě na pozemcích hospodařit, ale v Rumunsku nevím, nevím... http://www.anuntu...asa-valcea
moc tomu nerozumím, resp překladač googlu, ale ta cena je směšná, co to koupit a dělat tam enduroškolu ? Je to hodinka od Pionýráku, tož to by šlo ?
Upravil parukar dne 26.07.2013 18:12
Ja jsme to rikal.. mit tz prachz koupim tam jeden nedostavenej barak.. dodelam ho udelam penzion a budu tma ubztovavat nemce Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...