Ahoj máte někdo zkušenosti s origo vyšším plexi na osmikilu jelikož mě to menší hází vše hodně do helmy a to origo vyšší se mě zdá vzhledově celkem podařené,akorát nevím na kolik je ůčinné.Díky za info popřípadě info o ceně.
Cepik napsal:
Ahoj máte někdo zkušenosti s origo vyšším plexi na osmikilu jelikož mě to menší hází vše hodně do helmy a to origo vyšší se mě zdá vzhledově celkem podařené,akorát nevím na kolik je ůčinné.Díky za info popřípadě info o ceně.
cena afaik silena. 8 papiru
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tvar je cca stejny co dela i twalcom a to Hicks na 800 ma. Jen chybi ta trubkova podpera. Za mne to funguje super i pri 192cm se snizenym sedlem je to v pohode.
Maiali nel Fango!
3pac napsal:
Caute chlapi.
Nemate niekto skusenosti s plexi od TT?
http://shop.touratech.sk/windscreen-bmw-f800gs-f650gs-twin.html
Dik
jj.. ja asi 100 000 km. dobry. ale twalcom mi prisel lepsi.
175 / 19 cm
Upravil hicks dne 07.09.2013 20:28
17 cm
Zdar
Ok lepsi v com?je vyssi ?sirsi?alebo co sa tyka turbulencii?kedze to nemam jak vyskusat,necham si poradit.este je tu to plexi od wunderlichu....moja vyska je 183 cm..dik za odpoved
3pac napsal:
Zdar
Ok lepsi v com?je vyssi ?sirsi?alebo co sa tyka turbulencii?kedze to nemam jak vyskusat,necham si poradit.este je tu to plexi od wunderlichu....moja vyska je 183 cm..dik za odpoved
mám vario od W a jsem spokojený. Měŕím 180 .Pŕijeď a zkus
KUKY se vrací
3pac napsal:
Zdar
mám vario od W a jsem spokojený. Měŕím 180 .Pŕijeď a zkus
Kuky dik za pozvanie:-) , kazdemu asi vyhovuje nieco ine,ale pojdem asi to toho twalcomu ,ako pise hicks
ebro napsal:
Zdar
mensi turbulence v helme.
17 cm