vyprávěl mi skorotchán, že když jel jednou z německa z práce přes železnou rudu, tak asi 5 km za rudou stálo asi 6 aut. Nevěděl proč. Pak se dozvěděl, ža na benzíně v Železný Rudě popletli pumpaři nápně a místo nafty tek benzín a naopak
Takže člověk si nemuže bejt nikdy jistej. I když po čichu to je sakra rozdíl
hlavně, že je pivo ftlamě
To se stane. Největší probém dělá na benzině blue octan. Lidi viděj modrou pistoli a už to ládujou do diesela ...V práci vysáváme někomu nádrž každý týden. Doma mám doma asi 60litrů směsi 2/60 ve prospěch benzínu. Je to ale nepoužitelný-bohužel i ty dva litry nafty ten benzín znehodnotěj. Zkoušel jsem to do XR. Sice to jede,ale už bych ho tam nedal. Maximálně do sekačky
RadekGs napsal:
To se stane. Největší probém dělá na benzině blue octan. Lidi viděj modrou pistoli a už to ládujou do diesela ...V práci vysáváme někomu nádrž každý týden. Doma mám doma asi 60litrů směsi 2/60 ve prospěch benzínu. Je to ale nepoužitelný-bohužel i ty dva litry nafty ten benzín znehodnotěj. Zkoušel jsem to do XR. Sice to jede,ale už bych ho tam nedal. Maximálně do sekačky
RadekGs napsal:
Myslím,že můj Trabant by to zkousnul.
To asi jo,klidně se stav. Zabírá mi to v garáži místo.