Ahoj kluci, našel jsem na svém Dakaru něco jako zásuvku na 12V, s otevíracím víčkem, pod rámem.... ale je to tak o 8 mm menší v průměru... je možné, že ve Švýcarsku mají menší průměru zásuvek?
Prosím Vás, odpovědi, jako: podívej se, odkud to vede, nebo zkus to proměřit nepište... já to objevil včera večer po návratu z vyjížďky..
Je to klasika zasuvka na moto existuje spousty moznosti jak to zredukovat nebo primo koupit napajeci kabel s tihle DIN koncem.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Aha... tak to je jasný pak A nevíte, kde by se dal koupit přímo do týhle zásuvky USB adaptér... navigaci i mobil mím s kabelem s koncovkou USB... co jsem koukal, tak USB adaptéry mají jen pro klasickou velkouo zásuvku...
co se týče USB, vyřešil jsem to redukci z DIN na klasickou velikost a pak do ni USB adapter a všechno to mám schovaný v boční kapsičce tankvaku. Jinak musím dát za pravdu, že ta DIN zásuvka je třeba i ve škodovce 120.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
dusvla napsal:
Aha... tak to je jasný pak A nevíte, kde by se dal koupit přímo do týhle zásuvky USB adaptér... navigaci i mobil mím s kabelem s koncovkou USB... co jsem koukal, tak USB adaptéry mají jen pro klasickou velkouo zásuvku...