Tímto tady všechny zdravím. Koupil jsem F 800 GS od Paula a ted nedelam nic jineho nez jezdim. Prvni dojmy jsou super a mam zati najezdeno kolem 800 Km. Sedel jsem na takovem stroji poprve, a uz myslim nebudu chtit jinak . Jinak kde zastavím tak sklízim obdiv nebot moto je opravdu jako nové. Jak udelam par fotek a bude vice zkusenosti urcite se rad podelim.
Takze spousty Km bez nehody a pekne pocasi
Preje
coze jaka zima jezdit nonstop pokdu je sucho vpohode pokud snih tak pridelat pomocne lyze jak maji v norsku a jedu dal, hlavne zimni obudti ted du testovat dozadu MItas E09 a dopredu Mitas XT644 ARMY Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schreku tak jak sis užil army to je plavba co nad 120 se už neda jet roztřese to řidítka jak svin ale jinak na ni najedeš spousti km ja mam 11 tis a vypada jak funglovka 09
tak díky všem Budu rad az budu moci neco prihodit z nejke vyjizdky, ale nebudu predbihat budu spise konat . Myslim ze se urcite potkame, ve Chlenech jsem mel babicku tak to tam znam moc dobre .
a nezapomen, pokud jezdis po silnici, at ji nemas naklonenou dozadu. Jinak to dost blbe jezdi.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hlava22: gratuluju a preju hodne zabavnych a nehodprostych kilometru.
Nejdriv se hlavne trochu rozjezdi, zvykni si na stroj, zjisti, na co a jak ho budes nejvic pouzivat a podle toho pak laboruj s doplnky i jizdnim stylem. Dobrych rad jsou tu spousty, ale co je dobra rada pro jednoho, nemusi byt pro dalsiho, taky se nevylucuje, ze muze existovat rada jeste lepsi
Proste opatrne, strizlive, s rozumem a ne hlava nehlava
Díky moc no snad nejsem blazen a nebudu hnedka blaznit. Je to něco nového, protože jsem do ted lezl po horách . Děkuji za pochvalu mašiny i já jsem štastnej že mám takovou je prostě parádní. Rad je zde opravdu plno a tak to tu pročítám a učím se.
Gratuluji, je to pěkný kousek, měl jsem na ni zálusk už od letošního Garmische (Paul ví :-)), ale nakonec jsem koupil TWINa. Rozhodně jsi neprohloupil.
pivo napsal:
schreku tak jak sis užil army to je plavba co nad 120 se už neda jet roztřese to řidítka jak svin ale jinak na ni najedeš spousti km ja mam 11 tis a vypada jak funglovka 09
chlape jeste nijak , jelikoz ji mam jeste porad v aute jedu prezout v tejdnu , sem jeste potreboval zejt do ostravy a to bych radeji jeste na E10
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček