mám specifickej dotaz. Táta má motorku, která má jen nožní startování. Už je starší a je to na něj moc otravný a namáhavý, zvlášť když to třeba chcípne v křižovatce.
Elektrice rozumím jak porodní bába turbíně, tak se chci zeptat, jestli jste někdo řešil dodělání elektrického startování. Zajímá mě, jestli to vůbec jde, jaký jsou potřeba zásahy do motorky a popřípadě i náklady který to vyžaduje. Jestli se to vůbec vyplatí.
Motorka je Royal Enfield 500, r.v. 2005.
Díky za rady.
PS: Pro rejpaly co navrhnou koupit jinou motorku, tak jo snažím se táty uvrtat do G 650 Xcountry. Ale holt enfield je enfield, tak to zatím zkouším takhle.
http://www.motocl.../cz/servisTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
no... problém je v tom, že někam musíš dát startér. Bez něho to elektricky nejde. Zbývá tedy jenom problém kam ho dát... kam dát startér na konstrukci motoru, která s tím technicky nejspíš nepočítala. Čistě hypoteticky místo nakopávačky Prakticky to nepůjde. Nicméně třeba se o tu přestavbu někdo pokoušel, ale trochu se mi to zdá jako nesplnitelný sen. Ale je to něco, jak když jsem snil o tom, že bych MZtu startoval elektricky, protože už mě otravovalo jak nedobíjela a v křižovatkách na volnoběh chcípala. Stejný nesplnitelný sen BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
wow tak to asi nebude tak nereálný jak jsem si myslel.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Jo se startérem se dělali, teď co mají vstřiky je tam myslím v základu. My tu motorku ale koupili ojetou. Takže "britské" řazení vpravo a bez el. startéru.
O to el ovládání myslím nejde to doděláš jde o tu mechanickou část někdy je dodělávka dražší než koupě ojeté stejné motorky s el starterem.. Jde o uložení stártéru nemusejí bejt v motoru kola na převod..chce si to pozjištovat
... servis a diagnostika BMW Motorrad