...Neví, ale zjistíš si to pohodlně sám... po vyhledání katalogových čísel každé součástky které jen chceš tady:..http://www.realoe.../select.do
hodně štěstí.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Netuším, ale např. při výměně 19" předního kola za 21" se prý může stát, že se ABS cca při 150 km/h vypne, protože 21" má jiný počet otáček a ABS to zblbne. Stačí prý zastavit, chcípnout motor a opět nastartovat. Tohle varování dostala Drákulka když jsme zprovozňovali ABS na jejím 21" kole, ale zatím se jí to nestalo. Netuším, jestli je tahle "závada" způsobena jen ozubeným, popř. dírkovaným snímačem na kole, popř. je na konkrétní typ, tj. i velikost kol, naprogramována i vlastní jednotka ABS.
mam technicky dotaz na ABS. Obcas ked nastartujem motorku po odstavke, tak mi svietia oboje kontrolky. Neblikaju, svietia. Co to moze znamenat? Nejako sa neviem dostat k manualu, tak sa spytam. V najhorsom si to najdem v manuale. Prebehnem moto, vypnem a potom nabehne. A dost casto teraz mi po starte sa nespusta, ale to bude baterkou. Blikaju kontrolky. Slabe voltiky asi. Baterka uz ma cosi za sebou, tak asi preto. Uz mam novu aj tak nachystanu.
Hlavne mi poradte, co to moze znamenat, ked svietia oboje a neblikaju.