Zdravím všechny.
Obracím se na vás s prosbou o radu. BMW F650GS 2002, po zahřátí, ale jen někdy, začne motor mít divný chod, vím, že se mi to bude popisovat strašně těžko, ale nějak se pokusím. Prostě já říkám, že motor začne bouchat tak zvláštně, že to cejtim i nohama ze stupaček. Výkon má normální, ale připadá mi to jako by řídící jednotka nastavovala dobu zápalu někam jinam než má, ten motor jde strašně tvrdě. Mám na něm jeto tři roky a letos mi to začalo dělat poprvé. Nesetkal jste se s tím někdo? Díky za každou připomínku co by mohlo být příčinou.
Letos výměna oleje, nová svíčka, kontrola ventilů, loni jsem dával nový ventilátor, protože nefachčil, jinak nic jiného. Teď má natočíno 34 tis, ale nevím kolik měla a bylo odtočeno, když jsem ji přivezl. Jinak dělám běžnou údržbu tak, jak jak je napsáno. Zatím jsem se spolehlivostí velice spokojený. Jo ještě mě letos trápilo chlazení, často spínal větrák, tak jsem dával novej termostat. To je všechno.
Koukám ,že jsem asi za exota, protože se s tou mojí záhadnou závadou asi nikdo ještě nesetkal. Mám akorát problém s tím, že se bojím jet dál, protože nevím co se z toho vyvrbí, teď už toho stejně moc nenajezdím a třeba si přes zimu odpočine a už se nebude projevovat. No uvidíme.
Zdravím všechny.
není někde falešnej vzduch? zkontroluj kolem sání.. myslím od vstřiku dále tu pryžovou přechodku. zahřátím se muže roztáhnout a tím se udělá mezera.... a táhne špatnej vzduch.. takhle mi to dělala jawka
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Vyčistil bych volnoběžnej ventil,zkontroloval gumu co spojuje hlavu a vstřikování a až pak bych se pouštěl do nějakýho většího rozebírání.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.