V neděli jsem byl na off road akcičce a musel jsem odstoupit pro nepochopitelnou závadu.Na mojí výročce mám 132000km a bowden náhonu mi prošoupal spojovací trubičku přední brzdy.Nevěřil jsem vlastním očím.Bowdenu nic není a z trubičky stříká kapajina.Je to omotaný nějakým plastíkem,ale ten se roztáhnul a šoupalo se to nevím jak dlouho.Doporučuju všem si to zkontrolovat,protože při nějaký palbě a nutnosti rasantního brždění
to může mít fatální následky!!
Tak isto mám prešúchané gumové O držiace bovden na blatníku , už je ale objednané nové. Pri pohľade na vrúbkovaný bovden šúchajuci o hadičku som to nechcel nechať tak a spoliehať na to, že sa nič nestane....a vidím, že som mal dobrý tušák.Glock-plastik fantastik :-)
A já si celou dobu myslel, že jde o hadici a ono přímo o kovovou trubku, tak je fakt hustý. Píšu si další bod na zimu...brzdy. Setkal jste se už někdo třeba s poškozenou pancéřkou? mám na motorce pancéřky k brzdičům holé, bez potažení plastem, jak je dnes zvykem a říkám si, co asi dělá voda, která se dostane skrz kovový oplet k jádru hadice. Máte někdo zkušenost s výdrží? díky, Mel
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Regis napsal:
Ak chceš, tak mi to nepoužité nevybalené leží v garáži, je to trubička na prepojenie ľavej a pravej strany bŕzd, zajtra možem dodať foto
Díky,ale poštovný vyjde asi 3x dráž než to za 10min.udělat.
Romane, mám jich doma hromadu. Jestli chceš, tak mi pošli adresu a já ti ji pošlu (daruju) ať to nemusíš vyrábět a budeš to mít originální. Poštovné bychom pořešili až bychom se zase někde viděli nebo by ses zastavil jak bys jel někdy na Moravu.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Regis napsal:
Ak chceš, tak mi to nepoužité nevybalené leží v garáži, je to trubička na prepojenie ľavej a pravej strany bŕzd, zajtra možem dodať foto
Díky,ale poštovný vyjde asi 3x dráž než to za 10min.udělat.
Romane, mám jich doma hromadu. Jestli chceš, tak mi pošli adresu a já ti ji pošlu (daruju) ať to nemusíš vyrábět a budeš to mít originální. Poštovné bychom pořešili až bychom se zase někde viděli nebo by ses zastavil jak bys jel někdy na Moravu.