Zdravim lidi, jen by me zajimalo jestli pouzivate standartni klakson nebo mate nejaky jiny z trans-atlantiku...nikde jsem to tu nenasel tak za pripadny prehlidnuti se omlouvam.
Jednou jsem byl nucen troubit a pan ridic to podle stylu jizdy ani nezaregistroval..
Diky za info J.
brrm brrrrm brrrrrrrrm
TOLI napsal:
Pár lidí tu používá nautilus stebel. Já se většinou spíš snažím ukočírovat motorku než troubit.
Tak to urcite. Nejdriv kocirovat pak troubit.. Neslo uplne o kritickou situaci. Vjel mi do cesty pul autem a radil se predemne nesmyslne, kdyz zamnou jelo uz jen jedno auto a tak sem mu chtel "vynadat" a upozornit ze sem vedle...
Jinak diky za typ
Upravil madskin dne 04.11.2013 15:02
brrm brrrrm brrrrrrrrm
2 týdny po zakoupení moto mě vytlačila n.e.g.ř.i.c.e z cesty .Neviděla mně a originál klakson taky neslyšela . Hned po příjezdu domu jsem začal hledat co tam dám.Kamarád mi věnoval dvoutónové fanfáry ze zrušené BMW X 5,vyrobil jsem propojení a L držáky ,mám je pod zobákem , celkem asi 1 hodina práce a materiál -origo Bmw konektor , kus drátu a materiál na držáky =10$ . A houká to jako parník :-)jako další jsem řešil přídavná světla , LED originál Bmw . Oni totiž někteří řidiči špatně vidí a slyší , ale to je asi na jiné vlákno
Když už tu je takové vlákno, nevěděli byste o nějaký famfáře? Už jsem o tom taky přemýšlel, protože ten originál fakt není slyšet, i simson mi snad troubil hlasitěji. Jenže jsem líný chodit po krámě a něco poslouchat.. A řikal jsem si, že bych z toho mohl udělat něco zajímavého a ne jenom parník.
Do it my way...
Irskej napsal:
Az budu spravne naladen,objednam Stiebel nautilus.
Ted tam mam standartni.
Nautilus není k mání. Psal jsem do toho kšeftu, kde ho prodávali a odpověď zněla - není, výroba se přestěhovala z Itálie kamsi do Asie a není možná se domluvit.
Jinak také pokukuji po nějakém "solidním" troubení, protože někteří jedinci v autech nerespektují rychlejší vozidlo a na obyč. troubení nereagují...
Upravil hobr dne 04.11.2013 17:32
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Pěkné, ale zbytečně drahé. Za ty peníze koupím 4 kusy normální klaksony a bude to mít víc dB jak toto.(Myšleno obrazně).
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Pěkné, ale zbytečně drahé. Za ty peníze koupím 4 kusy normální klaksony a bude to mít víc dB jak toto.(Myšleno obrazně).
Díky za návrh, jestli jsem to našel správně, tak to i dobře zní..
Hobr: mě nejde jen o to, aby to řvalo jak hasičák, ale aby to mělo i nějakej spešl zvuk když už. Proto jsem si řikal, že by nemusela bejt špatná nějaká ta famfára a todle nezní zle.
Ale je fakt že za víc jak litra na to zatím prdím :-)
Do it my way...
Využiji vlákno. Chci taky namontovat jinou houkačku ale nechci ustříhnout puvodní konektor ke klaksonu. Dá se někde sehnat ta konektorová samice co je na origo klaksonu? Na netu se mi to nedaří nikde najít.
Dík H.
bourka napsal:
Využiji vlákno. Chci taky namontovat jinou houkačku ale nechci ustříhnout puvodní konektor ke klaksonu. Dá se někde sehnat ta konektorová samice co je na origo klaksonu? Na netu se mi to nedaří nikde najít.
Dík H.
Jo tak to se obávám že nepůjde.Buď to nějak zbastlíš a bude to hnus nebo to ustřihneš ,krásně naletuješ,zatáhneš smrštovačkou a bude to aspon pěkný.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
bourka napsal:
Dík H.
Jo tak to se obávám že nepůjde.Buď to nějak zbastlíš a bude to hnus nebo to ustřihneš ,krásně naletuješ,zatáhneš smrštovačkou a bude to aspon pěkný.
Ja jsem ten protikus vytáhl ze zvrakovane X5, takže myslím ze na www.realoem. možná bude