Dotaz na místní znalce. Jaké parametry by měl mít minimálně noťas (procesor, operační paměť, grafická karta...), aby¨si poradil bez sekání a funění se zpracováním videa z GoPro3? Případně nějaký konkrétní model, zkušenosti, cenová relace... Dík.
Born To Lose. Live To Win.
ahoj, nejsem v tom žádnej odborník, ale pro základní rámcovou představu si stačí najít HW nároky nějaký z posledních verzí softwaru, se kterým budeš pracovat, např. Pinnacle studio apod.
jardajerman@seznam.cz
Tak jestli max rozliseni tak to budes na rendovani potrebovat hodne dobrej kompl aby to nedelalo hoooooodne dlouhona neupeklo se to. Tomas s TT myslim tu nekde psal ohledne kvality pc pro zpracovani videa.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Budes potrebovat to nejlepsi co existuje a aspon 16gb ram, ssd disk. Tim ze to bude notebook tak to bude slusna palka.
BMW R1100GS, KTM EXC-F 450, Mercedes E
Jirina1 napsal:
Dotaz na místní znalce. Jaké parametry by měl mít minimálně noťas (procesor, operační paměť, grafická karta...), aby¨si poradil bez sekání a funění se zpracováním videa z GoPro3? Případně nějaký konkrétní model, zkušenosti, cenová relace... Dík.
mne to jede pekne zatim.. ale jeste jsem si nezaopatril vhodnej soft.
Mame Gopro3+
na 2.7k stiha AMD ctyr/pseudoctyrjadro v poho.
u notesu bych se spis bal, ze to neuchladi...
Upravil hicks dne 08.11.2013 23:32
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ripper napsal:
Ale v notebooku nebudes mit takovy vykon jak ve stolnim pc.
to je zase kravina ty mentale, co? viz.
https://www.alza....851505.htm
Upravil hicks dne 08.11.2013 23:35
17 cm
Ty nas blbanku... podivej se na i7-3930k, pak na parametry oproti tomu cos poslal (benchmark) a narvi ho do notebooku. Kretenku nech si urazky na doma.
Ja jen pridam svoje zkusenosti. Mam lenovo thinkpad 420s, ma to i7, nevimjaky, 8gb RAM a ssd disk, strihani v 720 i 1080 je v pohode, export trva asi 1.5 delky videa - 10 minutove video rendruje minut 15. A uchladi celkem v klidu, nejnarocnejsi je ten export, tam to fuci dost, ale porad ne naplno. Pouzivam magix movie edit
Upravil radovant dne 09.11.2013 09:31
Hele za notas vyhodis majlant. Dej tam 8 jadro AMD 16 gb ram 120 gb ssd kingstone v300 + 1tb hdd a grafiku taky amd ati nějakou do 5 tis. Vlezes se do 20tis a za to notas nedezenes. Nebo si kup co chces F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Já mám tenhle:http://www.cad.cz...jitsu.html
Nebyl drahej,platil jsem před 2roky cca 15000,-kč včetně programu Vegas pro.
Stříhám na tom full hd a nic se neseká.Rendrování je teda tak 3x delší než projekt,ale bez problému to uchladí.Za mě vhodný řešení pro takové to domácí žvýkání.
Dík za názory a rady, o čas zpracování mi tolik nejde, počkám holt, zas tolik toho videa nehodlám dělat, spíš aby to vůbec bylo schopné zpracovat...
Born To Lose. Live To Win.
Jirina1 napsal:
mne to jede pekne zatim.. ale jeste jsem si nezaopatril vhodnej soft.
Mame Gopro3+
na 2.7k stiha AMD ctyr/pseudoctyrjadro v poho.
u notesu bych se spis bal, ze to neuchladi...
To je rada hodná "inteligenta" tvého typu...
Asi jako rada kup si motorku se dvěma kolama a motorem ___________________________________________
BMW R1100GS, KTM EXC-F 450, Mercedes E
swat napsal:
Hele za notas vyhodis majlant. Dej tam 8 jadro AMD 16 gb ram 120 gb ssd kingstone v300 + 1tb hdd a grafiku taky amd ati nějakou do 5 tis. Vlezes se do 20tis a za to notas nedezenes. Nebo si kup co chces
8 jadro amd je v realu spis 4jadro mam ho.
8gb ram zatim staci a na SSD mam OCZ vector, neb ma podstatne vic i/o nez v300.
17 cm
podivej se na i7-3930k, pak na parametry oproti tomu cos poslal (benchmark) a narvi ho do notebooku. .
jenom ten proc stoji pres 12 litru.
dobra rada 17 cm