Po dlouhé době jsem si zašel do kina a byl jsem nadšený.
tak nadšený, že se musím podělit....
Tenhle film mě TOTALNĚ vtáhnul a probudil ty nejkrásnější vspomínky z dětství, kdy jsem hltal každou správičku o F1 ve světě motorů a scháněl ABC abych si nějakou vlastní mohl aspoň slepit. Pak jsem si je vystavil a koukal na ně jako na svaté obrázky.
Kdo to nezažil nepochopí.
Doporučuju všem, kdo jste v 80-tých letech milovali F1.....a vlastně i všem ostatním. Pája
pripajam sa... film som najprv zaregistroval ale nejak sa mi nan nechcelo ist. Ale ked mi moj kamos, mimochodom velky ale zaroven narocny fanusik F1 povedal ze to urcite musim vidiet tak som isiel
naozaj silna atmosfera, realne zabery a zaujimavy pribeh dvoch uplne odlisnych osobnosti
a ak niekto caka nudne zabery na F1 s pred 20 rokov tak sa hlboko sekne...
live fast, die young be wild, have fun
Ještě jsem to neviděl, ale chystám se. K té době - to byly F jedničky, jaké mají být. Sledoval jsem pomalu každý závod a byl to vždy zážitek. Dnes samá elektrika, nic pro mě.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
já taky... po x letech film, který mě fakt nadchnul - a nebylo potřeba dělat to ve 3D apod....
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
...na toto jsem slyšel doporučení, tzn. půjdu
jinak doporučuji REVIVAL - velmi dobrý, pohodový
Příběh kmotra - dle mého slabý, pro mě žádné překvapení, nic nového, prostě takový nijaký
www.jantruhlar.cz
Jako fanda ef jedniček jsem musel vidět a odcházel jsem z kina hodně spokojený i přes pár historických nesrovnalostí které tam byly a být nemusely aniž by to ubralo filmu na atraktivitě. Jinak při sledování, člověka zamrzí že už se nejezdí na tratích jako je Nordschleife. Vřele doporučuji shlídnout .
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Hlavně z toho filmu dýchá nádherná mechanická čistota a touha po vítězství u úplně protichůdných povah, kterým kříží cesty právě jen jejich společný cíl..... Být nejrychlejší....
Každý z obou protagonistů jde za úspěchem úplně jinak a z úplně jiných pohnutek. Jsou jiní a přitom oba skvělí....
Navíc jsou tam zobrazeny nádherné stroje které jsou stělesněním mechanické krásy.....
Hodně pěkný film, ovšem ten český překlad a občas nějaká ta chybka tam byla ale v globále super! Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
http://www.imdb.c...tt1979320/17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jinak na tohle téma doporučím starý film Formule 1 (Formula 1, febbre della velocitá) z roku 1978. Dá se to celkem snadno najít na netu a stáhnout. Celkem bych to doporučil shlédnout předtím, než člověk vyrazí na ty rivaly. Hodně to pomůže pochopit tu dobu - zejména lidem, kteří jsou mladší a nevědí, že v té době jezdily auta naprosto bez elektroniky, řadilo se mechanicky a ne pádly atd. Ten film končí povzdechnutím o tom, kam se ten vývoj žene, že dokonce jeden výrobce představil závodní automobil, který má v sobě zabudovaný mikropočítač!
Fakt doporučuji. Tady to je dokonce online na Youtube:
TomasTT napsal:
Jinak na tohle téma doporučím starý film Formule 1 (Formula 1, febbre della velocitá) z roku 1978. Dá se to celkem snadno najít na netu a stáhnout. Celkem bych to doporučil shlédnout předtím, než člověk vyrazí na ty rivaly. Hodně to pomůže pochopit tu dobu - zejména lidem, kteří jsou mladší a nevědí, že v té době jezdily auta naprosto bez elektroniky, řadilo se mechanicky a ne pádly atd. Ten film končí povzdechnutím o tom, kam se ten vývoj žene, že dokonce jeden výrobce představil závodní automobil, který má v sobě zabudovaný mikropočítač!
Fakt doporučuji. Tady to je dokonce online na Youtube:
YouTube Video
Tome to je paradni film.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
cechi: pamatuju si, jak jsem na tom byl s tátou v kině, určitě to u nás nešlo hned na konci sedmdesátých let ale později. Každopádně to byl zážitek - scénu s hasičákem jsem si pamatoval 30 let. Je tam víc hardcore záběrů - hořící auto a jak se z něj kamarád toho pilota snaží dostat a tahají ho pryč, ty nohy trčící z utrženého předku auta apod. Na druhou stranu - takové to prostě bylo, taková byla formule 1 dejme tomu až do smrti A. Senny v Imole. Pak se to všechno změnilo.
Nicméně - ta "moderátorka" je sexy ženská i na to, jak starý ten film je.
Pro fanoušky bych ještě doporučil celovečerní film Senna z roku 2010. Taky se to dá najít a stáhnout a nedávno to dávali tuším na HBO. Vynikající.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...