[79.23Kb]
Upravil hicks dne 07.01.2014 23:18
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Nic ve zlém, ale neházel bych všechny myslivce do jednoho pytle! Znám spoustu dobrých myslivců a můj děda byl jedním z nich. A nemůžeš se divit hicksy když jezdíš po lese, že je na tebe nějaký myslivec nasran.... protože tam nemáš co dělat. A nebo po dohodě. Já vím, řekneš že ten les nepatří jenom jim ale ty naše motorky tam fakt tu zvěř plaší. Takže je to vždycky jenom o lidech a domluvě
Původně se to vlákno jmenovalo něco o buzerantech
Neschvaluju to. Ani bych na zvíře nestřílel (ikdyž rád střílím).
Ale momentálně su dost unavený na to, abych se nad tím rozohňoval. Podobné věci se tu už x-krát řešily.
A nemůžeš se divit hicksy když jezdíš po lese, že je na tebe nějaký myslivec nasran.... protože tam nemáš co dělat. A nebo po dohodě. Já vím, řekneš že ten les nepatří jenom jim ale ty naše motorky tam fakt tu zvěř plaší. Takže je to vždycky jenom o lidech a domluvě
jak jsem psal... ksindl, co diskutuje pod tim videem, nema pravo se enduristovi ani podivat do oci. Primitivni sadistickej dobytek je SLABE SLOVO.
17 cm
mmch oni se hlavne odkopali v tech komentarich.
17 cm
Nechci se nikoho zastávat, nerozumím myslivosti a ani jsem tam jako asi všichni z nás tady nebyl. Stejně tak souhlasím, že to na tom videu není vůbec pěkný. Na druhou stranu si ale dovedu představit, že se mohlo jednat o nalezení postřeleného kusu a potom ta situace může takto vyhrotit.
Spíš bych se možná pozastavoval nad tím sdílením...
jak jsem psal... ksindl, co diskutuje pod tim videem, nema pravo se enduristovi ani podivat do oci. Primitivni sadistickej dobytek je SLABE SLOVO.
Prasata, hovada a jiný dobytek jsou zastoupena mezi všemi vrstvami populace. Motorkáře nevyjímaje. ___________________________________________
BMW R1100GS, KTM EXC-F 450, Mercedes E
MiDo napsal:
Nechci se nikoho zastávat, nerozumím myslivosti a ani jsem tam jako asi všichni z nás tady nebyl. Stejně tak souhlasím, že to na tom videu není vůbec pěkný. Na druhou stranu si ale dovedu představit, že se mohlo jednat o nalezení postřeleného kusu a potom ta situace může takto vyhrotit.
Spíš bych se možná pozastavoval nad tím sdílením...
Kamenujte mě, je to jenom myšlenka...
jj.. rikam.. ty komentare jsou ty husty a TY ukazujou s cim mame v lese tu "cest".
17 cm
No kromě těch prvních dvou komentářů tam teda nevidím nic extra... Neznám myslivost a možná je toto běžná praxe.