Ahoj lidi,
potřeboval bych poradit. Letos chci s kamarádama vyrazit zdolat Stelvio a během 4 dní pojezdit okolí. Řekl jsem si, že nejlepší výchozí bod bude Bormio, ale ta cena za ubytování se mi zdá vysoká. Žádné kempy nehledáme. Možná jsme moc nároční ale máme prostě požadavky na ubytování pro 4-5 osob na postelích, motorky v garáži, wifi a preferujeme i polopenzi. Taky saunu jsme si oblíbili.. Loni jsme byli v Daiano, IT a tam chyběla jen ta polopenze. Ubytování včetně sauny každý den za 16,5 EUR za osobu a noc. V Bormiu chtějí 78EUR ale s polopenzí....
Nemáte nějaký tip? Nebude lepší se ubytovat na druhé straně Stelvia?
Klidně i nějaké tipy na trasy kolem. Chceme zůstat na jednom místě a jezdit kolem na lehko.
Dík za každou radu.
Není to sice úplně u Stelvia, ale jestli chcete slušné ubytování za dobré peníze, ubytujte se v Rakouském Pfundsu. Dají se odtud dělat super vyjížďky a okruhy i do Švýcarska a rozhodně seženete lepší ubytování za lepší peníze, než v Itálii.
My jsme spali tady: http://camping-vi..., byla to tam naprostá parádička i když jsme teda spali ve stanu. Nicméně nabízejí i pokoje. Myslim, že když na cestách vyžadujete takový pohodlíčko, tak je celkem logický, že si připlatíte
Upravil MALI dne 17.01.2014 10:34
RT01 napsal:
Zdar podívej se na camping residence Sagemuhle ve městě Prado Stelvio my jsme tam přespali a je to tam super i s bazénem a těsně před Stelviem.
To vypadá hodně dobře. Jak je to s garáží? Nevíš jestli se dá parkovat před tím bungalovem? O pizzerii jsem četl. Co pivko? Kolem asi nic není co? Vybral jsem Bormio, protože je to větší. Loni jsem vybral malé městečko a nebyl žádný výběr jídla. Jen jedna pizzerka. Když tam je člověk několik dnů tak by rád zkusil něco jiného. No a dal si k tomu pivko, takže bez ježdění někam dál. Vůbec jsme zjistili, že ti Italové se baví asi jinak. My chtěli večer dát nějaký pivo, posedět, poklábosit. V pizzerce pár rodin a v devět zavírali. Pivo za pade taky dobrý....
Pivo a jídlo je v pohodě dokonce tam byla číšnice ze Slovenska tak jsme i docela pokecali.Bylo tam dost motorkářů z česka tak byla večer i ráno sranda a to garažování motorek nevím jestli tam něco je.Je to malé městečko ale hezké a na konci je takový chlapík a má tam zvláštní museum divných věcí ale stojí to za to se tam stavit a za euro se podívat a pokecat.
RT01 napsal:
Pivo a jídlo je v pohodě dokonce tam byla číšnice ze Slovenska tak jsme i docela pokecali.Bylo tam dost motorkářů z česka tak byla večer i ráno sranda a to garažování motorek nevím jestli tam něco je.Je to malé městečko ale hezké a na konci je takový chlapík a má tam zvláštní museum divných věcí ale stojí to za to se tam stavit a za euro se podívat a pokecat.
Tak jsem si to prolezl. Mají nakonec dobrou panoramatickou prezentaci a uchvátilo mě to. Není tam ta garáž, ale asi se bez ní obejdeme. Tak ještě aby mi to kamarádi odsouhlasili a zkusím rezervaci....
Díky všem za tipy!