Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW R850GS, R1100GS, R1150GS a R1150GS Adventure

Dofouknutí pneu Kyvetovou bombičkou
svobodakT
Přidané 18.01.2014 12:33

Registrace: 02.06.13
Ahoj chlapi měl bych dotaz . Sháněl jsem něco na dofuknutí pneu po defektu na cestě ,protože malý bombičky v sadě jsou na nic, kolo pořádně nedofouknou. Slušnej a malej 12v kompresor jsem nesehnal tak jsem pořídil Kyvetovou bombičku. A teď co vlastně potřebuju udělal jsem si kaslík na nářadí a díly co by se mohly někdy na cestě hodit (vstřikovač,čerpadlo,lanka...) kaslik mám v prostoru za baterkou kde má bejt jednotka abs. Chtěl bych tam mít i tu kyvetovou bombičku ale bojim se aby se teplem od motoru nezvýšil tlak až by hrozilo roztrhnutí. Neděláte s podobnejma věcma někdo nebo nevíte jaku teplotu musí natlakovaná nádoba vydržet ? Je mi jasný že tam neni extrémní teplota ale přeci jenom na bombičce píšou tlak 250Barů tak nevim kolik v ní je a to by byla slušná šlupka :-)
svobodakT přiložený následující obrázek:

[220.25Kb]

Parker
Přidané 18.01.2014 12:41

Registrace: 24.07.13
Chapu to dobre ... mas defekt ... budes jeste sundavat nadrz? A co to pridelat na ram pod sedlem ? Je to porad po ruce a prinejhorsim to pouzijes jako hasicak Smile
BMW GS 1150 Adventure
Bandit 12OON

svobodakT
Přidané 18.01.2014 13:08

Za tu dobu co jezdim jsem ještě nepíchnul tak holt sundám nádrž (jeden štekr,šroub a dvě rychlospojky je to hned), samozřejmě že mě napadlo přidělat to třeba nad zadní světlo k plotně pod kufr nebo kdekoliv jinde na rámu ale jak dlouho by mě to tam vydrželo první kdo by ji uviděl by ji měl doma.
Upravil svobodakT dne 18.01.2014 13:13

Parker
Přidané 18.01.2014 13:25

No, ja si pod slovem sundat nadrz predstavim odvazat tank vak a secky veci kolem. sundat nahradni pneu ... a to cely martyrium pak zase nandavat ... pokud premyslis jen nad jednim sroubkem budes zrejme resit pripadnou diru v oblasti kde je koncentrace benzinek s kompresorem cca 10 na km ctverecni ... v tom pripade bych se vubec nesral s takovou potapecskou bombou ... dej do kapsi par bombicek a nebo si kup ten kompresor ... stejne je lepsi
BMW GS 1150 Adventure
Bandit 12OON

Parker
Přidané 18.01.2014 13:27

Btw ... na ten ram to muzes pridelat do nejake krabicky atd ... ale hadam ze to chces mit mermomoci na nejblbejsim miste na motorce ze ? Grin
BMW GS 1150 Adventure
Bandit 12OON

joe
Přidané 18.01.2014 20:02

Registrace: 21.02.09
Parker napsal:
Btw ... na ten ram to muzes pridelat do nejake krabicky atd ... ale hadam ze to chces mit mermomoci na nejblbejsim miste na motorce ze ? Grin

Asi tak.
Testovací jezdec f. Mitas
Když asfalt nedrží, Mitas tě podržíGrin

svobodakT
Přidané 18.01.2014 20:21

Díky všem za užitečný rady Grin problém je vyřešenej,pod nádrž se mě to nevejde tak jsem ji přidělal na plotnu pod kufr, tak snad mi tam vydrží.

kenry
Přidané 18.01.2014 20:39

Registrace: 08.03.13
takovou podobnou sem vozil na TA jelikož ji hodně taham do terenu tak sem línej to sundavat a lepit páč je to furt samý bahýnko...takže sem to dělal jako Ty bombičku a knoty ... ale i když byla přidělaná na dva šeouby a stahovačky někdo ji nutně potřeboval.... takže vyhrál kopresurek v topcasu a upravený držáky ... lidi dneska potřebujou všechno ... :-) je to zajímavý než sem TA přítáhl do Prahy vydržela tam .... :-)
.... " GSA 1150 SE " ....

.... " jedu = žiju " ....

Monti
Přidané 18.01.2014 21:56

Registrace: 22.09.12
Ahoj, přidám trochu do mlýna. Kdysi jsem jezdi závodně enduro, kdy ještě vše bylo o jezdcích. ( základní nářadí sebou, duše sebou...)
Tuto bombičku jsem také používal. Upevněnou na rámu vedle motoru a z druhé strany výfuk. Nikdy se nic nestalo.
Můj názor je, když ti ujde kolo, tak to má svůj důvod. A jestli nechceš přezouvat kolo a měnit duši tak je tato bombička zbytečná. Nahraď ji spíš opravným sprejem. Gumu dofoukne, případný defekt opraví nebo zpomalí únik. Pro větší díru vozím opravnou sadu - tak zvaný knot nebo hříbek. A dofouknu to sprejem.
Ale je to jenom názor....secret
Karel Rulec
Monti Art design - reklamní agentura
www.reklama-liber...
https://www.faceb...6313662769
https://www.faceb...el.rulec.7
wait

www.reklama-liberec.cz
svobodakT
Přidané 21.01.2014 19:32

Monti napsal:
Ahoj, přidám trochu do mlýna. Kdysi jsem jezdi závodně enduro, kdy ještě vše bylo o jezdcích. ( základní nářadí sebou, duše sebou...)
Tuto bombičku jsem také používal. Upevněnou na rámu vedle motoru a z druhé strany výfuk. Nikdy se nic nestalo.
Můj názor je, když ti ujde kolo, tak to má svůj důvod. A jestli nechceš přezouvat kolo a měnit duši tak je tato bombička zbytečná. Nahraď ji spíš opravným sprejem. Gumu dofoukne, případný defekt opraví nebo zpomalí únik. Pro větší díru vozím opravnou sadu - tak zvaný knot nebo hříbek. A dofouknu to sprejem.
Ale je to jenom názor....secret

Opravnou sadu vozim taky jen ty bombičky v ní jsou na dvě věci tak jsem koupil tuhle a hledal kam ji zašít aby jsem o ni nepřišel jako kolega o pár řádků výš

milanek
Přidané 21.01.2014 20:10

Registrace: 08.04.10
kolo se da dofouknout i teleskopem z horskyho kola - nejlepe ve 3 lidech :-D ale jde to a natlakuje to kolik je potreba a jeste si vsichni potrenuji :-D
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)

http://alu-milanek.webnode.cz/
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW R850GS, R1100GS, R1150GS a R1150GS Adventure :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 122
Členové on-line: 1
makec

Registrováno: 8,732
Nejnovější člen: Preker

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.19 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI