Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 1 z 2:   1    2  

jak jsem se válel
klokan
Přidané 26.08.2008 23:00

Registrace: 18.04.08
ahoj. Jezdím půl roku a celkem v pohodě , moc mě to baví . Dnes jsem jel za rodinou k segře na grilovačku a když jsem odjížděl tak celá rodina se příšla před barák podívat jak se odpichnu , ale po ujedí asi 5m jsem ješte chtěl zastavit a nějak jsem nemohl došlápnout a už jsem se tam před všema divákama valel ja prase. No pěkná ostuda , ale co už. TAk se pochlubte taky pokud se Vám něco podobného přihodilo . jlol

bystricke
jak jsem se válel
Přidané 26.08.2008 23:07

Registrace: 04.11.07
sem přijel na pumpu,že to hodím na hlavní ať tam nacpu co nejvíc benálu,noha mi sjela z houpačky,bávo se nahlo na druhou stranu a už to bylo,kde se vzalo tu se vzalo,plná prdel lidí,hleděli na troubu co mu upadla motorka,nikdo nepomoh,někdy se hold nedaří a stane seShock

www.begr.cz
pavelgs
jak jsem se válel
Přidané 27.08.2008 00:14

Registrace: 03.10.07
Já s tímhle díky dlouhým hnátám problém nemám,ale můj kamarád si prožil pokud jde o pády jeden plodný den.Hned ráno na benzince chtěl zamachrovat před mikrobusem plným "patnáctek" a přehopsnout obrubník stylem offroad,tj. ve stupačkách.No nepřehopsnul,švenklo se mu řízení a lísknul sebou přímo pod okna těch holčin.Trapas neskutečný.Když jsme tankovali podruhé,zaparkoval u stojanu dál než by bylo vhodné a musel se teda pro pistoli natáhnout trochu víc (seděl na motorce).Samozřejmě ho vzal balanc a spadnul s motorkou tak šikovně,že zůstal zaklíněný mezi stojanem a motorkou v poloze "brouk na zádech" hilarious .Problém byl, že ho nikdo nebyl schopný vysvobodit s té prekérní situace,protože se všichi okolostojící nacházeli ve stavu totálního kolapsu ze smíchu-včetně obsluhy pumpy. Smile Prostě den blbec jak vyšitý. Shock

Slavek
jak jsem se válel
Přidané 27.08.2008 00:41

Registrace: 14.04.08
prvni vejlet na novem Varanovi ...

Varan vyvezeny pred garaz, postaveny o policajta ... (samozrejme blbe vykopnutyho) .... nasleduje zavrani garaze, prvni ostre natoceni motoru ... krasne si poblafava na sytic a vibruje ... a vibracema se policajt poklapi a Varan taky ... poskakuje kolem toho debil v cerny kozeny kombineze, zveda to hovado tezky zpocenej jak prase, slovnik pouze z oblasti anatomie a zoologie .... kontroluje stav vozidla a zjistuje ze ho ta sranda stoji popraskany plasty .... ale vsichni kolem co to videj a neni jich malo se valej smichy ...

slavekm.spaces.live.com
Hrabe_X
jak jsem se válel
Přidané 27.08.2008 09:07

Registrace: 31.10.07
Po vjezdu do kempu jsem zahlédl prázdné hřiště na plážovej volejbal, křiknu na kámoše - "volové sledujte, jak se jezdí dakar"...s plnou polní jsem vlítl do hřiště, předek se po 3 metrech zapichuje hluboko do písku a já plavmo přes plégo letím a zastavuju se u kiosku,kde první borec s kelímkem v ruce prohlásí : co děláš? Grin
Tak povidám: "křápni to tam a pojď mi to pomoct zvednout", to už bylo kolem hřiště asi 100 lidí.... nasedám na motorku,startuji a nic - po 10 tém, marném pokusu s narážkami na spolehlivost BMW další borec s kelímkem povidá: "něco ti tu visí vogo" - ejhle při nízkém přeletu jsem si vykopl konektor stříkačkyblushing nasazuji, startuji - motor chytá, za jedna a pryč - ne é, zahrabal jsem se až po sedlo, písek/mokrej písek/hlína a konec...Pánové,když už jste si mě zvedli, vytlačíte mě?
3dny v kempu a ještě dodnes (asi 5 let) slýchávám ze všech stran - Hrabě vole ukaž nám, jak se jezdí Dakar. :-Dblushingblushingblushing
Upravil Hrabe_X dne 27.08.2008 09:10
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

BIGR
jak jsem se válel
Přidané 27.08.2008 09:55

Registrace: 30.12.07
DĚKUJU.Grin pěkně jsem se pobavil takhle po ránu.thumbs up
Taky se přidám. Loni v Norsku jsem zastavil podél asfaltu na trávě a chtěl vyklopit boční stojánek. Jenže asfalt byl vyšší,než tráva a tak jsem musel naklopit motorku víc doprava než bylo únosný. A tak jsem zjistil,že tu naloženou svini už neudržím a tak jsem se se zoufalým výrazem pokoušel drahouše položit co nejšetrněji na zem,když ho už zpátky nenarovnám. Samozřejmě na mně koukali všichni okolo. Takže jsem motorku opatrně položil na pravý bok a zároveň udělal kotoul přes ní a postavil se na nohy. Kámoš na mě čumí a povídá:" To bylo dobrý! Udělej to ještě jednou!" Samozřejmě se všichni smáli a neměli ani sílu mi pomoct jí zvednout. Škody žádný tráva byla měkká jen otočený zrcátko a to jsem bez problémů vrátil zpět. Padáky a kufry fungovaly na výbornou.Wink
A kámoš o pár dní později chtěl zamachrovat u pumpy na Nordkapu. Měl motorku na hlavním stojanu. Po zaplacení na ní vylezl a že se rozjede rovnou z něj. Hup dolu ze stojánku a hned sebou praštil mezi stojany pumpy. Otočený řídítka a začal troubit o tankvak. Strašnej bordel jako když se stěhuje železářství a kdo to neviděl,tak přiběhl aby se podíval. Samozřejmě dobráci kamarádi fotili a nepomáhali (předposlední fotka v mojem albu o Norsku) tedy až na mě,protože vím jak se postiženej cejtí.blushing
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS

Cycli
jak jsem se válel
Přidané 27.08.2008 10:07

Moderátor
Registrace: 04.02.07
Já jednou projížděl brod uprostřed vesnice. Pěknej, dlouhej a s oblázkama. Tam jsem ho projel v pohodě a jedu zpáty, volim jinou stopu a v půlce narážím na tůnku. Vlítnu do ni a hned na pravej bok. Kámoš co semnou byl, tak se na břehu tlemí. Nic. Top case do 3/4 pod vodou, řidítka do půlky. Rochnám si vedle toho nad kolena ve vodě a pkouším se to zvednout. To se mě asi po 5 minutách daří, ale nemůžu nasednout. Opatrně oblejzám motorku na druhou stranu. Když se mě to povede tak nasednu, natočim ji a vyjedu. Na břehu zastavím a slyším tleskání. Otočim se a zjištuji, že jsem hvězda. Půl vesnice na mě kouká a fandí. Měli krásný divadlo zdarma. No a já i můj bawor koupel...
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi

www.bmwgs.cz/infusions/reklama_seda_panel/img/logo_seda.jpg

http://www.bmwgs..../skype.htm

www.bmwgs.cz
peet
jak jsem se válel
Přidané 27.08.2008 10:25

Registrace: 09.07.07
tak se taky přidám, jedu si takhle menší ofrroadek na svejch sjetejch Touranckách a vidim mladíky na 125cách (kroskách) jak je honěj do poměrně prudkýho ale nepříliš dlouhýho hliněnýho kopečku (tak 50m), vjedu mezi ně, chvíli koukám na jejich podle mě zbytečně dlouhý rozjezdySmile, pak v klidu popojedu o kus blíž a jedu, asi metr před vrchokem, mi dochází dech, hrabe jak vzteklá a staví se, v klidu elegantně pokládám, ovšem řídítkama dolu po kopci, nejde ani nahoru ani dolu, pod kopcem i na kopci smíchy se válející mladíci, pokoušim se zachránit alespoň zbytek sebeúcty startuju a obracim na válci přednim kolem dolů, zvedám z posledních sil a bez motoru vedu dolu, dole a nahoře se smích uklidňuje, přes zadní brzdu se sunu dolu, zadní kolo se mermomocí chce stát přednim, přijíždím dolu a v zádech cítím obdivné pohledy mladíků za manévr otočení přes válec, plastovej slider je úplně zničenej, a víko pekelně odřený, přijíždim domu a koukám na škody div, že mi netečou slzy, "že ti to za to stálo ty IDIOTE".

jardas
jak jsem se válel
Přidané 27.08.2008 10:47

Registrace: 28.01.08
Kdysi jsem byl za kamarádem který má domek na mírném kopečku u silnice a před garáží trávník.Něco jsme dělali s karburátorem,zády k silnici.V dálce se ozvalo známé bublání a on prohlásil,to je Zemko.Bublání se přiblížilo a Z.zalehlý v kapotáži najel na trávu,uklouz a stále v kapotáži dojel po boku až za Vaška.Ten aniž se otočil,konstatoval:upad že jo:Škoda žádná,zážitek na dlouho.Grin

Alda
jak jsem se válel
Přidané 27.08.2008 11:32

Registrace: 20.10.07
Za posledni roky se mi nic zajimavyho neprihodilo, ale kdysi..

Simson, botasky Puma. Prava bota mela diru v podrazce od zadni brzdy. Prijel jsem na krizovatku, zabrzdil a okamzite jsem lezel na zemi. Ten pocit, ze padam a tu brzdu z vnitrku boty ven nedostanu byl zajimavej.

O 2 roky pozdeji.. Honda NSR125. Zamykani riditek klasicky jako Jawa, ne ve spinacce. Prijedu k panelaku, zastavim za autem. Slezu, zamknu riditka a chystam se odejit, jenze potkam kamose, po par minutach kecani nasednu, nastartuju a vyrazim. Riditka zatoceny doleva - presne k objeti auta prede mnou. Objedu ho a rana. Vyfuk jsem vzal podpazdi a mazal domu. Jeste ze to bylo uprostred sidliste a nekoukalo na me moc lidi, jen asi 50 :-)

Fanos Rusicka
jak jsem se válel
Přidané 27.08.2008 11:36

Registrace: 29.06.07
Ja radsi ani psat nebudu pac se mi takovy situace stavaji kazdej tyden dvakratGrinGrinGrinGrinGrinGrin a nevim kterou bych vybralclapclap.To proste k jezdeni patri akorat je u toho vzdycky hrozna prdelGrinGrinGrin teda jak pro kohoFrownFrownFrown.

Cycli
jak jsem se válel
Přidané 27.08.2008 11:40

Moderátor
Vid Fanoši. Letos na jeře 300m bahení koupele, přední kola zabržděný a každej tři pády. To byla taky prdel. jet na BMW bez řízení Grinclap
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi

www.bmwgs.cz
Fanos Rusicka
jak jsem se válel
Přidané 27.08.2008 12:08

No to mi vykladejGrinGrinGrin,ale s KTM uz se mi covece takova vec nestala to je divnyhilariousSmile.

Cycli
jak jsem se válel
Přidané 27.08.2008 12:27

Moderátor
Hmm. Asi špatná motorka. Grin
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi

www.bmwgs.cz
Fanos Rusicka
jak jsem se válel
Přidané 27.08.2008 12:33

Asi jo,ale to jsi nemusel rikat az tedFrownFrownGrinGrinGrinCo mam ted delathelplesshmm!

lullu
jak jsem se válel
Přidané 27.08.2008 15:11

Registrace: 30.06.08
Mě se stalo něco podobnýho, když jsem se jel ukázat k tátovi na chalupu, samozřejmě táta zrovna před barákem a celá sousedská sešlost taktéž.. tak jsem přijel, ten den jsem měl poprvé na sobě i nové botky, a jak jsem tak skopnul stojan, nevědomky jsem ho jedním pohybem zase zaklap a už jsem se tam taky válel a ještě jsem k tomu na efekt pěkně zatáh za plyn Grin no od tý doby si na to aspoň dávám majzla tongue

ChipGS
jak jsem se válel
Přidané 28.08.2008 09:02

Registrace: 15.10.07
hi hi hi dobryyy!
No pridam muj prvni pad na bawu... jedu do lesika hledam misto na curani... mlada sedi za mnou...postavim motorku jdu se vycurat, uleva aaa, sedam na motorku startuju, rozjizdim se nejede, zadni kolo se obcas potoci. Mlada mi rika, pockej, pujdu oddelat to drevo pred prednim kolem, mrknu tam, zadny nevidim, pridam popojela o 2 cm chcipla a lezim na zemi a mlada stoji rozkrocena nad motorkou ja se divam na ni a ona krouti hlavou a smeje se... pred kolem byl klacek, kterej se pri rozjideni zvedal ale kdyz jsem prestal, tak zustal schovanej v trave...

2. pad Albanie cesta do Thethu, krasna serpentynka, samy sutry a diry, motorka tezka jak krava, mlada za mnou, 1700ot, zjistuji, ze se serpentyna rovna, ale zveda do kopce, pridavam plyn, motor ovsem nepridava, nemuze, najednou stojime se chciplym motorem a za vterinku lezime na prave strane... mlada se srandovne vykutalelaSmile Motorka kola nahoru riditka z kopce... zkousime zvedat neni sance, najednou to jde skoro samo a motorka se prevraci na druhou stranu rvu na mladou at mi to nepreklapi, ze to spadne znovu...rozhlidnu se, a vysmatej albanec co jel z kopce dolu nam pomohl, sedam a jedem (skody zadny jen upadlej plastovej rozek na kufru BigHusky) Faleminderit, mirupfashim a jedem dalSmile

3. pad... Albanie v Thethu... kluci rejdi, jezdi hledaji misto na spani, vsude miliony velkych valounu, dojizdim k dvema pubertalnim albancum na celkem rovne ceste a ptam se jich jestli tam projely motorky...pry jo, ptam se pro jistotu jeste jednou jestli jeli jinudy protoze vsichni albanci ukazuji rovne, jak mavam rukama, tak najednou lezim na zemi,na stejne strane jako v serpentyne albancum nejdriv spadla brada a pak se zacli hrozne chlamat, zvedam, zase to nejde, kluci pomahaji, ale moc nemuzou, protoze se porad smeji... Faleminderit, Persendetje a jedem dal...

4. misto na spani... fuj hromada sutru cesta pres koryto reky... dobry parkuju, rano balime odjizdim rikam mlade, bez napred ale mej me v dohledu, urcite sebou riznu, otacim se a prask, zase na tu stejnou stranu na velikych sutrech, tentokrat uz s mladou bez problemu zvedame, protoze jsme posileni zvedanim z predchoziho dne Smile spis nejsme vysileni..... skody zadny... sekera vyrovnala kufr a plastovej rozek vem cert...

prima jsou pri techto padech chranice na bocich zvlaste pro spolujezdkyni, muze se kutalet a valet sudy jak se ji zachceGrin
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836

zahorak
jak jsem se válel
Přidané 28.08.2008 09:36

Registrace: 01.01.08
Ja nemam žiadny trapas ale ešťe v 90 tych rokoch ked sa začali vozit horske kola,sme boli s chalaňma na kofole a pan okolo 40 roku chcel prejet cez maly potok.Na horskom kole mal tie obuvaky aby vám neušla noha z pedalu,a išiel cez ten potok ale čo čert nechcel tak v tom potoku boli kamene a on jak najej do toho potoka tak si nevšimol tie kameňe a narazil do nich.Chel vytahnut nohu s pedalu ale to sa mu nepodarilo a cely jak bol oblečeny tak tam spadnul.Všetci naokolo sa smiali.Bolo tam ludi dosť a ked vyšiel s toho potoka tak sme si robili z neho srandu nech to opakuje ešťe raz.hilarious

falcons
jak jsem se válel
Přidané 28.08.2008 09:55

Registrace: 03.07.08
No taky jsem se trochu znemožnil, přilej jsem do Rotterdamu a šel jsem pro lístek na trajekt, zabezpečil jsem motorku všmi možnými způsoby, včetně nového zámku na brzdu! když jsem se vrátil, tak vedle mě stál nějaký skot s GéSem, dali jsme se do řeči, vyprávěl jak procestoval evropu, obdivoval moje nové GSA, po rozhovoru jsme nasedli na motorky a vyrazili do města, resp. on vyrazil a já se rozjel, zámek na brzdu splnil svojí funkci a já se válel.
diváků bylo taky dost, jenomže si mysleli že jsem totální magor, o tom zámku samozřejmě nevěděli.
s motorkou ale nic nebylo thumbs up
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.

vevis
jak jsem se válel
Přidané 28.08.2008 15:33

Moderátor
Registrace: 05.03.08
Vy jste ale amateri.GrinTakhle padat!Ja letos po 960km v Madarsku zastavil na krasne samote s jednim domeckem.Okolo behali asi 4 mali psi a pak vysla asi 80-leta pani,tak se ptam jestli si tam muzem postavit stan.Kdyz souhlasila,tak utahanej slejzam z motorky,ta se nejak dostala do naklonu a samozrejme jsem ji neudrzel.A jak tam behali ty psi tak jeden uskocil tak na posledni chvily,ze chybeli centimetry.Ale proto,ze prezil,tak to pani vzala sportovne.Grin
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

Strana 1 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 55
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,725
Nejnovější člen: Gasgas

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.25 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI