Zdarec lidi, tak mě tak napadlo... 28.června je v Týnci, na letním podiu, hned vedle mariny, již asi 4 ročník Meatfly Masakr Festu,který pořádá Týnecká hipcorová kapela BU-FU.S klukama se moc dobře znám a už minulej rok jsem měl myšlenku,že bych udělal GS sraz v termínu s touto akcí.
Vše by bylo při starém, jen sraz by nebyl víkendový, ale jen ze soboty na neděli, s tím, že jako hlavní tahák akce by bylo živé vystoupení cca 10ti hardcorových kapel.
Co Vy na to?
Zde odkaz na loňský ročník : http://bandzone.c...
Upravil Kubrt dne 26.01.2014 10:48
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No kémo, jde o to , že já se vracím v pátek 27.6.ze cvičení, na které prostě musím jet, takže nejde ani o pořádání... Všichni stejnak vědí, jak to chodí. Už loni se jídlo nedomlouvalo a spaní si dokáže každej dospělej taky zařídit
Jen jsem měl tuhle myšlenku s tím festáčkem, tak to dávám za včasu do placu Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Dle chuti každého soudruha Jen mě tahle myšlenka napadla.Samo, že tam bude i víc kapel, že áno Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.