Ahoj, nemáte někdo zkušenosti z nakupování v tomhle internetovém obchodě?
Jde mi o to, aby bylo co nejmenší riziko placení cla a DPH, na m.cz mi bylo napsáno, že by mohlo stačit, aby na balík nedávali logo firmy, balík dali na co nejmenší hodnotu a poslali jako dárek, nemáte s tím více zkušeností?
V mém případě se jedná o zakoupení outdoorové kamery
odkaz: http://www.foxoff...wNEXErMeIU
Upravil DAGR dne 18.02.2014 12:39
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy
Pokud ti to na celnici projedou RTG a vyzvou, abys doložil kolik to stálo tak je uplně jedno co budeš mít napsané na balíku. To bys musel tu platbu rozložit na několik. Ale jsou to teoretické úvahy, nikoho nenavádím. ___________________________________________
BMW R1100GS, KTM EXC-F 450, Mercedes E
To je vcelku pochopitelné, byl jsem odkázán, že tím způsobem jak jsem popisoval výše to jde, ale zajímá mě jestli s tím nemá ještě někdo zkušenosti,
jinak díky za tip, už jen vybrat od koho koupitServis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy
jo ten tvůj popis je obecně vhodný. Ale záleží jaké budeš mít štěstí. V nejhorším případě se připrav na DPH + 100 Kč poště.
Musíš se domluvit s prodejcem jestli to to napíše jak potřebuješ napsat... faktura jedna věc , platba věc druhá. Na faktuře i na platbě to musí sedět..
nebo zakoupit přímo v internetovém obchodě: http://www.chrome...slusenstviServis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy
bohužel nemám, procházel jsem jenom vide na youtube a fora ze zahraničí, zakládal jsem diskuzi na m.cz (je tam větší pravděpodobnost, že jí někdo mít bude, ale bohužel nikdo neodepsal přímo na tuto kameru) a myslím, že za ty peníze to špatný nebude, je o něco větší než GoPro a hodně jí s ní srovnávají a nevede si zase tak špatně
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy
na ebay ji koupíš za 2.300,- Akorát mají za tu cenu žluťáci jenom kamery v žlutý barvě
A když kupuju z ebay, tak se DPH neplatí? opravdu to nevím, bude to první věc, kterou budu kupovat ze zahraničí, tak mě nekamenuj prosím
Pár věcí je ale odlišných např. cena a nemohu si k ní dokoupit ještě jednu baterii, a když tak bude stát ranec (oproti tomu, když jí objednám zároveň přes foxoffer), a v neposlední řadě barva, ale s tím bych dokázal žít i když modrá je modrá Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy
je uplně jedno z jakého serveru to kupuješ. Důležitá pro clo a dph je země, ze které se odesílá.