nazdar asi te zklamu, bohuzel to moc dobre prehodit nejde, sem to zjistoval u kamarada co dela v Helle a bohuzel je to silikon a jeste naplazmovanej nebo cosi takovyho, takze to nejde znovu rozpustit a prohodit, sem to resil nedavno
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Myslis starsi cele svetlo nebo jen sklo? Kdyz jsem se dival tak jsem na pouzite narazil za 6.500,- a to je celkem dost. Nevim jak prasklo, je mozne, ze prasklo po prejeti brodu kde bylo celkem dost vody a voda namocila horke predni sklo?
F 700 gs
Neni videt zadny tukanec, jen prasklina pres cele svetlo. Jel jsem v terenu celou dobu prvni tak nevim od ceho by ten kaminek odletl, ale je to mozne.
F 700 gs
Tak diky za info. Chvili bude sledovat inzerce a pokud nic tak bohuzel nove., ale urcite bych ty prachy umel investovat lepe . Ale proc takova zakladni vec nejde koupit jako nahradni dil nechapu.
F 700 gs
to nemá cenu snažit se to pochopit. je to jednoduchý neměl by co kdo dělat a když koupíš sklo nekoupíš cele světlo. to je jako u aut
... servis a diagnostika BMW Motorrad
No tak jasne neresim. Jen takova uvaha. Zatim jsem to prelepil pruhlednou paskou tak doufam, ze to aspon mesic vydrzi bez roseni a mlzeni a kdyz ne tak volam Cartec. F 700 gs
mozna bych umel sehnat predni svetlo z nove linky HELLA co ted dela pro F800GS svetla jedina nevyhoda nebude mit homologace Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
proc asi protoze to byly testovaci kousky jestli linka dobre funguje , ono asi to sklo s homologaci stoji vic jak bez je na tom jen vylisek HELLA a cena byla dost zajimava
jo inak novej svetlomet stoji 9026,-
nevyhoda bazarovyho svetla je ta , ze nikdy nevis jak dlouho se stim jezdilo a kdy se ti to zacne loupat
Upravil schrek dne 03.03.2014 21:59
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
klidně to dej sem,taky mě to zajímá,dnes jsem shodou okolností začal s výrobou plexi krytu před světlo,ale mam už trochu vypálenou parabolu.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
zatím volný,sklo top stav,u hlavního světla malinko ožahlý od žárovky ale je komplet se žárovkama rámečkem,funkční,přendáš a jedeš.jeden zájemce je ale zatím se nerozhoupal.
"Žij svůj sen"