Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

...co dodat...
Milos
Přidané 05.09.2008 09:02

Administrátor
Registrace: 18.10.06
Opravdu není co dodat real sad
YouTube Video

www.pinkava.cz
SPEEDY
...co dodat...
Přidané 05.09.2008 09:24

Registrace: 30.05.07
real sad

jde asi o to mít z prd... kliku, když to přežiješ... Je to mžik a hroznej zážitek... Fuj úplně jsem si vzpomněl na to co jsem prožil BRRRR
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje...
www.X-treme.cz

www.x-treme.cz
bystricke
...co dodat...
Přidané 05.09.2008 09:51

Registrace: 04.11.07
Shockhmm!

www.begr.cz
hicks
...co dodat...
Přidané 05.09.2008 09:56

Registrace: 09.07.08
Marek BMW napsal:
Emilio-->jojo..bohužel denní realita, jen si to člověk neuvědomí nebo nechce připustit. Tohle je dost tvrdě udělaná kampaň a je to jen dobře myslím. Donutí to člověka se zamyslet...

v tomhle smeru jsem rad, ze GS je motorka na ktery "neni blby" jezdit pomalu.

Mam sklony jezdit rychle, ale zatim to DOST ovladam... a kupodivu se mi to libi.

Ted se soustreduju hlavne na plynulou jizdu... prece jen 3 tisice na GSu nejsou zatim moc a nejakej cas jsem s retezem a spojkou nejezdil.

Kazdopadne rychlost je zradna, hodne zradna... a stred silnice taky. Pred tydnem mne malem sestrelil kdosi na nahaci.. nastesti jsem jel do lehce levotocivy pri PRAVYM okraji...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

jazz
...co dodat...
Přidané 05.09.2008 09:57

Registrace: 30.09.07
Tohle by meli poustet misto reklam, nebo stupidnich telenovel..... a cim drsnejsi tim lepsi.
Tem co tohle vymysleli a natocili.... well done.

H.

bystricke
...co dodat...
Přidané 05.09.2008 11:10

Registrace: 04.11.07
Marek BMW napsal:
Emilio-->bohužel někoho nedonutí se zamyslet ani to...

toto musí donutit každého,když to vidí,ale brzy zapomene*pissed*ale co nezapomeneš,když to vidíš na vlastní oči,né když jedeš kolem nějaké nehody,ale když stojíš,nebo jedeš a přímo se nato dívášFrownměl sem tu smůlu už dvakrát,napumpovanej leknutím,vzrušením sem se snažil nějak pomoct,neměl sem hrůzu ztoho co sem viděl,ale ztoho křiku a stánaníreal sadpekloreal sad
dodnes to vidím před očima,slyším malého kluka řvát,že je tatínek mrtvý.
člověk během svého života zapomene na ledacos,ale něco takového se nedá zapomenout snad ani při skleróze,mě to napomohlo ke zpomalení a když vidím kluky jezdit někde v provozu koleno,slyším ten vytočenej motor v takovým náklonu,dělá mi to zle

www.begr.cz
SPEEDY
...co dodat...
Přidané 05.09.2008 11:32

Registrace: 30.05.07
bystricke napsal:
Marek BMW napsal:
Emilio-->bohužel někoho nedonutí se zamyslet ani to...

toto musí donutit každého,když to vidí,ale brzy zapomene*pissed*ale co nezapomeneš,když to vidíš na vlastní oči,né když jedeš kolem nějaké nehody,ale když stojíš,nebo jedeš a přímo se nato dívášFrownměl sem tu smůlu už dvakrát,napumpovanej leknutím,vzrušením sem se snažil nějak pomoct,neměl sem hrůzu ztoho co sem viděl,ale ztoho křiku a stánaníreal sadpekloreal sad
dodnes to vidím před očima,slyším malého kluka řvát,že je tatínek mrtvý.
člověk během svého života zapomene na ledacos,ale něco takového se nedá zapomenout snad ani při skleróze,mě to napomohlo ke zpomalení a když vidím kluky jezdit někde v provozu koleno,slyším ten vytočenej motor v takovým náklonu,dělá mi to zle

Jo je to tak... do konce života se na tyhle věci nezapomene a dost to ovlivní tvůj pohled na svět pokud přežiješ! A nebo jsi jakkoliv zúčastněný....
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje...
www.X-treme.cz

www.x-treme.cz
becka
...co dodat...
Přidané 05.09.2008 11:35

Registrace: 12.10.07
uplně mi běhá mráz po zádech...brrrrFrownstress
hlavně, že je pivo ftlamě

Thomasson
...co dodat...
Přidané 24.09.2008 22:20

Registrace: 10.03.08
Pánové, myslím, že když si tohle vybavím při řízení, tak sundám nohu z plynu ...
Hold je to realita a nikdy bych se nechtěl octnout v kůži někoho ze zúčastněných ....

cerv
...co dodat...
Přidané 25.09.2008 07:03

Registrace: 08.07.07
IMHO podobné kampaně nemůžou přispět k zodpovědnějšímu chování běžných řidičů. Až 95 % lidí je přesvědčeno, že řídí nadprůměrně (což je samozřejmě statisticky vyloučeno) – částečně za to může i systematická mediální masáž o „majitelích silných vozů“, popřípadě „motorkářích“ jako o převažujících vinících vážných nehod.

Většina lidí si pak myslí, že bouračky vznikají jen v důsledku agresivní nebo extrémně rychlé jízdy, a sami sebe za potenciální viníky nehody nepovažují. Dokonce nefunguje ani sebereflexe těch, co už bourali. Promluvte si s lidmi, kteří mají za sebou nehodu, kdy seděli za volantem, a řada z nich bude upřímně přesvědčena, že jí nemohli nijak předejít.

Bohužel to není pravda – mnohé bouračky, včetně těch tragických, vznikají v úplně obyčejných situacích a není k nim potřeba obscénní rychlost, předjíždění na dvojité plné nebo flagrantní nepozornost (muchlování se se spolujezdkyní jako v tom videu). Jestli by bylo zapotřebí nějaké kampaně, pak ve smyslu „abys někoho zabil, vůbec nemusíš jezdit jak dobytek, stačí chyba v odhadu a trocha nepozornosti“.

www.carvago.com
jacob
...co dodat...
Přidané 25.09.2008 07:28

Registrace: 26.07.08
Souhlasím, že takhle veliká (řekl bych snad až poloviční) část řidičské populace uvažuje, přitom to absolutně nedává smysl, přijde mi to jako hodně zajímavý fenomén dnešní doby. Fakt je, že si taky myslím, že nejezdím špatně a mám naježděno hodně, ale každý týden mi alespoň 2x někdo nedá natvrdo přednost, nevšimne si mě, projede tak 10s po padnutí červené, když už jsem v křižovatce.....holt Praha a už jen proto by lidi měli jezdit jako když je někdo chce apriori zabít. Vždyť tohle se nestává jen mě, ale všem, co jezdí pravidelně. A jak je možné, že v D a A jezdí lidé o dost jinak?
PS: je to polské a jestli se v polsku někdo pohybujete, určitě víte, jak se tam jezdí....
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special

jacob
...co dodat...
Přidané 25.09.2008 07:31

Registrace: 26.07.08
Jinak se upřímně děsím chvíle, kdy mou rodinu potká taky něco takového....a pravděpodobnost není uplně zanedbatelná......už jen proto pustím plyn.

Jinak jsem byl tenhle rok na škole smyku a dost mě překvapilo, že tam byly samá dražší auta (předpokládám tedy, že s nimi jezdí majitelé často) a řidiči až na asi 3 vyjímky to v ruce na kluzkém povrchu opravdu moc neměli.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special

Hrabe_X
...co dodat...
Přidané 25.09.2008 08:15

Registrace: 31.10.07
Denní realita. Dokud se nic nestane,je to docela prdel......a pak bum a známej kouká na světlo z tunelu.helpless
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

mencas
...co dodat...
Přidané 25.09.2008 11:51

Registrace: 21.05.08
...já si myslím, že takovéto videa by měli pouštět natvrdo v autoškolách ať si klidně někdo během promítání odejde "odplivnout" ale pouštěl bych to, u nás ve Svitavách su běsnej když vidím jak učí autoškole jezdit, je to hrozné oni jezdí 25-30 km/h, já dělal papíry v Brně a tam se se mnou nikdo nemazal, prostě se má jezdit podle cedulí a předepsaných rychlostí a hotovo...u nás je vyloženě učí- ti co jedou za tebou ti možou políbit řiť a dívej se jen před sebe...to je nesmysl, je potřeba sledovat všady okolo, já jezdil s učitelem co dělal mechanika na kamionech a celý život jezdil s autobusem a kamionem-málokdo ho měl v oblibě,já zase jiného nechtěl, dělal jsem s ním (A,B,C,E) ...a řekl mi jednu velice moudrou větu na kterou nezapomenu a pořád ju slyším a řídím se tím....."když budeš hochu nejvíc spěchat, tak zastav auto někde u meze, sedni si, vydejchej se a jak se uklidníš tak pokračuj dál....." thumbs up
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy...... hmm!

fifa
...co dodat...
Přidané 25.09.2008 19:54

Registrace: 10.07.08
je to hrůza co se dnes na cestách děje jezdim jako profík skoro 17 let na nákladákách všeho druhu a můžu říct že se situace hlavně ve vstazích mezi lidma a chováni nekterých řidičů vůči druhým markantně zhoršila. Většina lidí nadavá právě na řidiče nakl. aut ale věřte mi že procento debilů je u nich podstatně menší než u lidí co se tím neživí ale to by bylo na dlouhou debatu. Každopádně by takový videa měli promítat častějc aby se lide více zamyšleli a přemejšleli . Třeba nám to ukazujou každé školení hovoříme o situacích na cestách musíme dělat testy a nejen to psychotesty každej rok zdravotní prohlídku aj.real sad tak proč takové školení nedělat i pro obyčejné řidiče někdo má řidičák třeba 10 let vůbec nevyjel pak vyjede a neumí nic real sad a děj se vůle boží.real sad
když ho miluješ není co řešit

zahorak
...co dodat...
Přidané 26.09.2008 06:57

Registrace: 01.01.08
Jak piše Jazz mali by to pušťat misto telenovel alebo aspoň par krát pri reklame.Stima detma sis to mohol odpusťit.Priznám sa že že ked take vydea vydím tak mi to trha srdce.Verím tomu že vetšina ma stejni nazor jako ja že imto trha srdce jako mňe.Mali by to pušťat v Autoškolách aby vydeli že sa majú venovat cestnej premávke.

jako
...co dodat...
Přidané 26.09.2008 08:02

Registrace: 26.02.07
Měli by to pouštět hlavně učitelům autoškol, aby si uvědomili , že to není žádná pr..l vzít peníze a toho žáka nic nenaučit. Já jsem si dělal rozšíření dvakrát a pokaždé hrozná úroveň. Můj mladej udělal řidičák bez problémů jako jeden z mála napoprvé, ale když jsem s ním potom jel tak na mě šel infarkt . Přednost zprava, tramvaje a podobný špeky vůbec neuměl řešit. Teoreticky to zvládal dobře , ale v praxi hrůza. A když pak vidím autoškolu jak si to "mastí" v levým pruhu mimo obec, tak co dodat? Do dnešního provozu by kvalita autoškol měla být podstatně na vyšší úrovni. ...ale kdo to bude hlídat, když o peníze jde především !

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 99
Členové on-line: 1
Francis

Registrováno: 8,725
Nejnovější člen: Gasgas

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.25 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI