Pocas tvorby Ceskej verzii trika som sa zapojil do diskusie o moznost vyrobit aj pre Slovenskych GS-ákov, ale v prvom kole to garant akcie "MilanV" nechcel miesat dohromady.
Teraz mame moznost, nechat si vyrobit tricka v SK verzii, s tym ze garantom akcie budem ja, MilanV zabezpeci vyrobu.
Potlac GS vpredu a nazov republiky vzadu je v prevedeni 3D (vystúpenej) potlace. Objednavat mozte priamo tu vo vlakne, treba uviest:
Mužské / Ženské,
Velkost,
Farbu ( vybrat si mozes z dvoch farieb: tmavo, alebo svetlo modra ),
Množstvo,
Sposob dorucenia (poštou / osobne) UZAVIERKA OBJEDNAVOK: 4.4.14 -vsetkym co si objednali poslem c. uctu na uhradu. Do 11.4.14 musim mat peniaze na ucte - platba za tricko bude vopred(tymto potvrdis zavaznu objednavku = objednavka je pravoplatna az ked vidim uhradu na ucte) cena tricka: 18,5 eur
Po vyrobeni, budu tricka dorucene ku mne a ja bud odoslem postou, alebo si ich vyzdvihnes u mna (Myjava)
Nedokazem oslovit vsetkych slovenskych GSakov, preto o tejto moznosti mozes informovat svojich kamosov a znamych ktory by o tricko mohli mat zaujem
Na celej tejto akcii nijak neprofitujem, tricko sa mi paci, preto som sa rozhodol ze mozna by potesilo aj Teba-Vas a mozno sa niekde na cestach, doma alebo v zahranicii v nom stretneme .o)
TYCH, KTORYCH SOM VAS KONTAKTOVAL NA MAIL A UZ STE SI OBJEDNALI - NEMUSITE SEM DUPLICITNE PISAT OBJEDNAVKU.
TRIČKO BUDE VYZERAŤ TAKTO:
vlk přiložený následující obrázek:
[121.54Kb]
Upravil vlk dne 17.04.2014 19:09
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
vezmem 2x 2XL, obe farby, pridem si po ne osobne, aspon si urobim vylet:-) Posli cislo uctu, adresu, pripadne kontakt na mobil. Daj vediet kedy budu.
Dobry napad
vezmem 2x 2XL, obe farby, pridem si po ne osobne, aspon si urobim vylet:-) Posli cislo uctu, adresu, pripadne kontakt na mobil. Daj vediet kedy budu.
Dobry napad
O.K. mam ta zapisaneho, predpokladam ze obe chces Panske? a 1ks velkosti 2XL v tmavo modrej farbe + 1ks velkosti 2XL v svetlo modrej farbe ?
Upravil vlk dne 24.03.2014 22:08
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
vlk napsal:
Pocas tvorby Ceskej verzii trika som sa zapojil do diskusie o moznost vyrobit aj pre Slovenskych GS-ákov, ale v prvom kole to garant akcie "MilanV" nechcel miesat dohromady.
Teraz mame moznost, nechat si vyrobit tricka v SK verzii, s tym ze garantom akcie budem ja, MilanV zabezpeci vyrobu.
Potlac GS vpredu a nazov republiky vzadu je v prevedeni 3D (vystúpenej) potlace. Objednavat mozte priamo tu vo vlakne, treba uviest:
Mužské / Ženské,
Velkost,
Farbu ( vybrat si mozes z dvoch farieb: tmavo, alebo svetlo modra ),
Množstvo,
Sposob dorucenia (poštou / osobne) UZAVIERKA OBJEDNAVOK: 4.4.14 -vsetkym co si objednali poslem c. uctu na uhradu. Do 11.4.14 musim mat peniaze na ucte - platba za tricko bude vopred(tymto potvrdis zavaznu objednavku = objednavka je pravoplatna az ked vidim uhradu na ucte) cena tricka: do 16 eur(zalezi od mnozstva, ak nas bude 51 bude nizsia)
Po vyrobeni, budu tricka dorucene ku mne a ja bud odoslem postou, alebo si ich vyzdvihnes u mna (Myjava)
Nedokazem oslovit vsetkych slovenskych GSakov, preto o tejto moznosti mozes informovat svojich kamosov a znamych ktory by o tricko mohli mat zaujem
Na celej tejto akcii nijak neprofitujem, tricko sa mi paci, preto som sa rozhodol ze mozna by potesilo aj Teba-Vas a mozno sa niekde na cestach, doma alebo v zahranicii v nom stretneme .o)
TYCH, KTORYCH SOM VAS KONTAKTOVAL NA MAIL A UZ STE SI OBJEDNALI - NEMUSITE SEM DUPLICITNE PISAT OBJEDNAVKU.