čau,na twinu mi po delším stání kleslo napětí na aku na cca 6,5 V ,zároveň jsem měnil přístrojovku a od té doby mi svítí kontrolka ABS a nejde zapnout,myslel jsem ,že to je tou přístrojovkou,ale kámošovi se baterka vybila taky na 1150 a dělá mu to samý,údajně by se měl dát udělat nějaký reset a mělo by fachčit. 1)je to pravda?,2) jak? dík Ra.když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
fakt jste se nikdo nesetkal s tím,že by nešlo zapnout ABS?
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Nefunguje mi to stále,jak píše servisák,nejde to jinak než diagnostikou.
Upravil strogas dne 06.04.2014 20:35
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Predpokladam ze to je second hand pristrojovka,tak to ani diagnostikou nepujde spravit,bijou se ti tam dve rozdilne vehicle order.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
cechi napsal:
Predpokladam ze to je second hand pristrojovka,tak to ani diagnostikou nepujde spravit,bijou se ti tam dve rozdilne vehicle order.
Jaký sekáč?žádný náhradní díl nemá šanci na uplatnění?
cechi napsal:
Jaký sekáč?žádný náhradní díl nemá šanci na uplatnění?
Second hand palubky u novějších moto BMW ne.
pořád nechápu termín:,,second hand pristrojovka"
Pouzita . Z jine motorky.. proste kombi ( palubka) je soucas t palubni site ktera spolu komunikuje po datove zbernici a budiky v sobe maji ulozeno DNA motorky at uz vin , km, a asi dalsich 5 udaju ktere jsou jedinecne a neprepsatelne.
Upravil servisak dne 08.04.2014 22:13
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Pouzita . Z jine motorky.. proste kombi ( palubka) je soucas t palubni site ktera spolu komunikuje po datove zbernici a budiky v sobe maji ulozeno DNA motorky at uz vin , km, a asi dalsich 5 udaju ktere jsou jedinecne a neprepsatelne.
jo,tohle je mi jasný,jen nechápu,proč nejde použitá (sekáčová)použít jako náhradní díl,co má s výše uvedeným společného to ,že nejde zapnout ABS,ještě zkusím vrátit původní.
Tak jsem konečně dal včera zpět původní přístrojovou a dělá to samý,tudíž by to mělo být snad jen tou zdechlou baterkou.