Zdravím motorkáři, chtěl jsem se zeptat na va Vaše zkušenosti a názory. Plánuji koupi GS, ale bohužel jsem limitován penězi. Mám vyhlídlích pár strojů cca1997 r.v.
Na co konkrétně bych se měl zameřit a na co pozor. Vyděl jsem i málo odřené, většinou zbylo odřené víko ventilů, dá se tohle sehnat? Předem moc děkuji za Vaše reakce.
Jestli se dá sehnat víko ventilů? Dá. Dá se sehnat prakticky všechno, ovšem otázkou je za kolik.
Pokud o BMW nic moc nevíš, tak nejlíp kdyby tě někdo ze zkušených k nákupu doprovodil. Na co si dát pozor najdeš ve starších diskusích. Dobré reference jsou tu na Boba, který by ti mohl přivézt pěknej kousek.
Raději koupit starší kousek o kterej bylo postaráno i s příslušenstvím než novější, ale holej a bez historie.
To Piccaso Pilsen:z pěti GS 1100 co jsem přivezl zůstala už poslední takže asi je to dobrá motorka co jsem se na srazu bavil s Igorem Brezovarem má na ní 181000 bez problémů,Richter z autecu mu dával novou GS 1200 a on s díky odmítl,prej,že není blázen a nepojede s tou elektronikou kolem světa,aby někde zůstal s EWS žetakže 1100 gs je legenda,která drží helmuti v rajchu na ní maji lehce kolem 150000 a stále jezdí.Takže co poradit km bych neřešil hlavně původ stav všechny klíče,výbavu.Mám poslední tu žluto-stříbrnou pokud jedeš na sraz můžem o víkendu pokecat udělám ti srazovou cenu.Hodně štěstí při koupi
picassoplzen napsal:
Zdravím motorkáři, chtěl jsem se zeptat na va Vaše zkušenosti a názory. Plánuji koupi GS, ale bohužel jsem limitován penězi. Mám vyhlídlích pár strojů cca1997 r.v.
Na co konkrétně bych se měl zameřit a na co pozor. Vyděl jsem i málo odřené, většinou zbylo odřené víko ventilů, dá se tohle sehnat? Předem moc děkuji za Vaše reakce.
Petr
To viko koupis v pohode.Magneziovy stoji kolem 3000kc.Takze obyc. bude levnejsi.A pokud moto nema padaky a viko je jen trochu odrene,tak to urcite tak velkej pad nebyl.Toho bych se nebal.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
No na co si dát pozor se tu v jedné diskuzi řešilo opravdu hojně! Stačí hledat. Mě kačera přivezl Bob a spokojenost.. 1100GS je prostě kvalitní kus železa, určitě jeho koupí neprohloupíš!
Bobe stojím teda budu stát před stejným rozhodnutím jako picassoplzen, takže si pomalinky dělám přehled kdo mi pomože s koupí. Ty GSa co jsi dotáhnul to byla poslední várka nebo to taháš pořád? A ještě mi prosím Tě nastřel kolik se takové GSo s příslušenství historii apod. pohybuje a případně co budeš chtět za zprostředkování kdyby to šlo přes tebe. bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Emilio počky neblázni, to je tolik možností co si možu vybrat, že budu dlouho přemýšlet až nic nebude pročtu diskuse kde se probírali věci na co si dát pozor abych se neptal jak papoušek na stejné věci co už byly napsané..bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Jedenáctka má jednu malou nevýhodu pro začínajícího jezdce - je v ní děsnejch trpajzlíků,které vyluzujou nejrůznější zvučiska,která nového majitele budou prvních 20tis km děsit,než to hodí za hlavu a zjistí, že to nemá poslouchat a má více jezdit.
Jinak to spolehlivě jezdí a jezdí a jezdí až do smrti - do tvojí samozřejmě.H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabě..no kdo jezdí se Zetorem, s ČZ s Jawama tak myslím že mu ty zvuky nevadí, ale je dobré na ně mět sluch....už se mi podařilo takhle kolikrát předějít docela vážnému poškození...samozřejmě bude to stroj se kterým NIKDY nepřišel do styku tak z toho asi budu vyvalené, ale uvidíme...přeci kvůli tomu nebudu jezdit na tříkolce bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
To Mencas:neboj další várka GS 1100 jedu pro ně příští týden bude fajnová červená + černá přivezl jsem jich 5 a jsou všechny pryč je to hit letošního léta kam se hrabe 1200 gs
Postup u mě je jednoduchý picasso Plzen zavolal ve středu no a v pátek před srazem si už odvážel pěknou stříbrno-žlutou gs 1100 r.v.99 chvilku skučel,brečel s penězma tak jsem mu ji nechal za 97000kč jinak se pohybují kolem 120tis dle výbavy+ najetých km.
Pošlu ti foto + info příští týden a pak se můžeš přijet podívat
Bobe tak tomu říkám servis.... u mě to bude jak zaplatí zákazníci nemalé peníze a dojdou, takže nechcu nějak závazně a velkohubě slibovat abys mi ju dotáhnul...jak to bude aktuální tak se ti ozvu...inak bych se určitě dojel mrknout předem díky za ochotu! kontakt mám na profilu...
Upravil mencas dne 17.09.2008 17:44
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......