Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Raději sám nebo s ledvinkou?
Klasika
Přidané 22.06.2007 09:23

Registrace: 27.03.07
V týdnu jsem jela s Rudym na jeho motorce asi 200km (žádná kochačka, ale cílená jízda).
Myslela jsem, že si v cíli bude stěžovat, jak jsem ho klovala přilbou do zad, jak jsem se vrtěla, jak jsem ho táhla na stranu když jsem mu koukala přes levé rameno.... A vono ne!
Pochvaloval si, jak motorka krásně drží stopu, jak s ní necloumá vítr, jak jde krásně do zatáček... Jen brzdy a předjíždění jsou horší.
Jinak prý je to úplně jiné svezeníčko.

Taky se vám zdá moto se spolujezdcem při jízdě lépe ovladatelné než bez? Já uvezu bez potíží tak maximálně topcase Grin. Když si za mně náhodou někdo sedne, je rozjezd a brždění pohled pro bohy Cool. Takže já jsem ráda, že se za mně nikdo necpe. Ale je možné, že to zatížení zadního kola udělá svoje....
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.

www.bogserka.estranky.cz
Otasek
Přidané 22.06.2007 09:34

Registrace: 27.03.07
No hádej proč při své mušší váze furt sháním ledvinačku Wink Konečně plastomrdka přestane poskakovat a začíná její pohyb přes nerovnosti připomínat valícího se hrocha, tak jak má správně být Pfft - brzdy a zrychlení je poznat, ale nad +50kg nejdu a její přemotorovanost a posilovače to vykompenzujou
Upravil Otasek dne 22.06.2007 09:34

Ivan
Přidané 22.06.2007 10:08

Registrace: 10.02.07
Já jezdím ve dvou minimálně (pokud nepočítám tu hromadu báglů, co sebou furt pro jistotu, co kdyby náhodou... tahám), ale je fakt, že motorka je stabilnější a líp sedí. Ale to je asi tak všechno - překlápění z jedné strany na druhou je určitě pomalejší a v takových těch klopících zatáčkách se škrtá nohou o zem daleko dřív - odrstředivou sílu neo..beš... Jak říkám - nejlepší holka na tandem je mrtvá teta (lodní vak)...Smile

Cycli
Přidané 22.06.2007 12:44

Moderátor
Registrace: 04.02.07
Mitasky ve dvou a s kuframa seděj jak přibitý. Když jedu sám, tak jsou o něco hořší, ale uřčitě ne špatný. Většinu jezdim stejně ve dvou, takže to nějak nemusim řešit. Cool
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi

www.bmwgs.cz/infusions/reklama_seda_panel/img/logo_seda.jpg

http://www.bmwgs..../skype.htm

www.bmwgs.cz
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 64
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,724
Nejnovější člen: setr

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.10 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI