Několik dní hledám plán srazu příznivců-asi jich moc nebude,když nikde není jasně-kdy-kde a co.Nejdřív měsíc hádanek a tajností a v den srazu není na vašech stránkách ani plán akce!!!Opravdu přehledné-zkuste mrknout na jiné..jak se zvou příznivci na srazy--
No by bylo dobry pri tom cteni otevrit ocicka a pak uvidis vse co tam je napsany a ze tam toho neni malo je tam uplne vsechno
Tak pouzivej tu hlavu a nemej ji na to aby ti neprselo do krku
Všechno bude, neboj mámo
tohle není monstrakce pro stovky lidí a ti co chtějí, bez problémů najdou. já kupříkladu považuji navigaci za krok směrem ke zblbnutí a nemám problém najít sraz. Jediné co řeším, kdy se tam dostanuLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Je tak to mne opravdu pobavilo, na hlavní stránce plakát jak pro slepce a vsechny info a pak si někdo stěžuje ve foru. Je to je dobry :-)
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Teda taky nevim co vych tam měl ještě měl přidat. Souřadnice, mapa, fotky atd tam všechno je tak 14 dní a víc. Nevim co ještě přidat. Víc ani snad nejde.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
bavor25 napsal:
Několik dní hledám plán srazu příznivců-asi jich moc nebude,když nikde není jasně-kdy-kde a co.Nejdřív měsíc hádanek a tajností a v den srazu není na vašech stránkách ani plán akce!!!Opravdu přehledné-zkuste mrknout na jiné..jak se zvou příznivci na srazy--
To nevadí,že jsi to nenašla. Jo hele už jsi sehnala ty chrániče na ruce a ne na páčky? Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS