Zdravíčko, prosím vás kolegové, jsem u BMW nováček a díky nějakýmu dobytkovi, co jezdí v noci v protisměru do zatáček, sháním vidle na F 650 GS r.v. 2002. :/ Nedal by mi někdo nějakej tip pls? Koukal sem na oficiálních stránkách na orig. díly a dal bych za ně skoro polovinu kupní ceny mašiny... a to se mi opravdu nechce... Předem díky
Ano, bohužel je to jeden z těch "neuvěřitelných" příběhů jak píšeš... za mnou jelo ještě auto s kámošema, ale ty koukali všichni spíš na mě než na auto.. Podle mě je i možný, že vůbec nevěděl že jsem to neustál... ale těžko říct. Tak i tak to placení bude nejspíš na mě... :/
Zdravím, vím že to moc nesouvisí s tématem ale možná to taky i pomože. Taky sem nováček a koupil sem si neoprénové "manžety" na prední vidle, které musím zdelat abych je tam dostal. Mám i návod na GS ale nenašel sem v nem jak postupovat pri demontáží vidlí. Poradí mi nekdo prosím?
no podložit to neni problem. ja jen proto lebo nechapu jak tam funguje to nastavení tuhosti predných tlmiču jestli to je nejak spojené jestil si dát pozor pri zdelávaní a tak.
Nene tam žádný nastavení tuhosti není takže se nemusíš bát.Akorát potom správně utáhni brýle a srovnej řídítka abys je neměl šejdrem. Samozřejmě si musíš sundat kolo,čidlo abs,brzdič a můstek- ten bys sice nemusel ale bude to lepší.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.