Ten konec je nejlepší:
Známý cykloturista Miroslav Těšina.
"Projížděl jsem po cyklostezce v bývalém vojenském prostoru Ralsko," vyprávěl. "Na místě, kde je obora pro zvířata a kam nesmí žádná motorová vozidla, jsem zastavil vlastním kolem ženu na těžkém silničním motocyklu."
Motorkářka měla namířeno směrem k Osečné. "Vysvětlil jsem jí, ať oboru opustí a nedělá si z ní závodní dráhu," prohlásil Těšina. "Nechala se nakonec přesvědčit a zmizela někam k Mimoni."
vole vlastním kolem zastavil ženu na těžkém motocyklu BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
To je tam museli asi dráždit pravidelně, když je takhle vymákli.
Dobře jim tak. Přeci jen, rezervace je rezervace.
Jen tak pro zajímavost. Minulý víkend se nám do lesa nastěhovali technaři.
Zůstal po nich ukrutný bordel, cesty rozj...né na kaši a nevyspalé široké okolí.
Nezmůže s nima nikdo nic. Prostě je nevyženeš. Poliši jim dali pokutu za vjezd do lesa a tim to skončilo. Vegetili tam ještě v pondělí večer.
ps: nemáte někdo nápad jak na ně ?
Leda - zabavit jim to co maji v těch malých zamačkávacích pytlíkách --- je jich tam mraky prázdných. Asi nějaký vitamíny.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
On ten známý český cykloturista co zastavuje vlastním kolem těžké motocykly bude asi pěknej pohádkář (čti vůl) Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Pavel GS vyletnik napsal:
To je tam museli asi dráždit pravidelně, když je takhle vymákli.
Dobře jim tak. Přeci jen, rezervace je rezervace.
Jen tak pro zajímavost. Minulý víkend se nám do lesa nastěhovali technaři.
Zůstal po nich ukrutný bordel, cesty rozj...né na kaši a nevyspalé široké okolí.
Nezmůže s nima nikdo nic. Prostě je nevyženeš. Poliši jim dali pokutu za vjezd do lesa a tim to skončilo. Vegetili tam ještě v pondělí večer.
Leda - zabavit jim to co maji v těch malých zamačkávacích pytlíkách --- je jich tam mraky prázdných. Asi nějaký vitamíny.
Neber to přímo jako doporučení, ale malorážka s optikou, dobře nastřílená, dokáže vypnout většinu zvukového zařízení. No a po 5 bedně to zabalí a prchnou. U nás máme klid. V tom rámusu stejně není slyšet a technika mívá poruchu, že jo
Upravil Medik dne 06.05.2014 21:08
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jarys napsal:
On ten známý český cykloturista co zastavuje vlastním kolem těžké motocykly bude asi pěknej pohádkář (čti vůl)
Zajímalo by mě, jak by zastavil třeba mě No, třeba by zastavil.......ovšem já se nemotám tam, kde mě to nebaví. Sem tam kolomr dí pěšinku dám, ale to je v poho, bo jsem potichu a většinou se tam do těch míst dá vjet i jinudy než přes závoru, takže každej ví prd. Taky u nás jsou skupinky stromů (lesem bych to moc nenazýval), kde řádila armáda je tam po ní spousta asfaltu a děr na techniku.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik:
Bohužel neoplývám takovouto hračkou... stejně bych na ně sám nešel.
Spíš mě se..re, že za to že přejedeš někde po louce nebo polňačce by tě natahli na skřipec. Jsi jednotlivec a ten se dá lehce zmasit. To se svolá monster akce, vrtulníky a já nevim co.To by šlo. Večer se to obhájí vyjevenou hlasatelkou ve zprávách jak zatočili s těma ****ama.
Ale na bandu smažek si nikdo netroufne. I když jsou na několik dní na jednom místě, nikam se nehejbou a ví i nich půl okresu.
Sorry, nějak mě to stále sejří..
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
ač se rád svezu polní cestou,musím jen souhlasit,rezervace je jednou rezervace,pokud chceme našim potomkům něco zanechat,tak se k tomu tak musíme chovat.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
strogas napsal:
ač se rád svezu polní cestou,musím jen souhlasit,rezervace je jednou rezervace,pokud chceme našim potomkům něco zanechat,tak se k tomu tak musíme chovat.
Souhlasím, něco jinýho je jezdit někde po polní nebo lesní cestě, kde tak jako tak projede traktor nebo lesáci, a něco jinýho je rezervace nebo přímo les.
Sám jsem jednou šel pěšky přímo na hrad Ralsko a řádili tam nějaký hovada na kroskách přímo v lese na tom kopci - taky mě na*rali.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
[quote]Pavel GS vyletnik napsal:
čéče v jednom filmu něco o vietnamu myslím ,když tam ty lidi někdo prudil tak na to měli nějaký zaklínadlo nevím už přesně -nějak ,,Bravo Zero volá Charlie" jo a ještě něco o stupních a minutách-pak se ukázala jakási záře a byl klid
kim napsal:
[quote]Pavel GS vyletnik napsal:
čéče v jednom filmu něco o vietnamu myslím ,když tam ty lidi někdo prudil tak na to měli nějaký zaklínadlo nevím už přesně -nějak ,,Bravo Zero volá Charlie" jo a ještě něco o stupních a minutách-pak se ukázala jakási záře a byl klid
Já řikám dobře jim tak, rezervace je rezervace. Riskovali to, vzhledem k tomu že tam byla takováhle akce, tak tam jezdí lidi asi dost dlouho. Tak teď za to zaplatí.
PS: Problém s technařema je ten že když policie zakročí a vyžene je odtamtud, tak se z té skupiny (velké vetšiny nafetovaného dobytku) díky médiím šmahem stanou tančící děti a z policie se stanou zlouni který brání těm "tančícím dětem" v jejich zábavě.
Stejně jako se to stalo na czechteku. Já mam pro ně jedno slovo: Verbeš
Upravil falcons dne 07.05.2014 09:58
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
v rezervaci to uz je fakt prehnany. Je plno kopcu kde neni nic a radit se da stejne...
A vy co byste ty zfetovany kluky strileli, sahnete si do svedomi a vzpomente si na bigbity, ktery ste za mlada (nekteri do dnes) vymetali a sra.li s tim babi a dedky od vedle ze vsi... Techno se mi nelibi, ale mam pochopeni..
V tom Ralsku už je to histerie, prostor po rusech je neustále devastován těžaři, ale všichni jsou celí pryč, když tam přijede motorka. To, co popisuje známý cyklista, je normální asfaltka, která vede vojenským prostorem, bývalým dopadištěm leteckých bomb. Tu asfaltku využívají všichni lesáci, těžaři atd. - je to prostě zkratka na osečnou a vyhnou se na ní v pohodě dvě auta, takže žádná zteska. Druhá pravda je, že pokud ta histerie trvá 5 a více let, pak tam prostě přestanu jezdit - já s tím přestal před těmi pěti lety. Ale není to ZLOČIN !!!