Ahoj
Opět zavádím otázku domácího kutilství. Už jsem tu pročítal pár věcí, jak udělat schránku na nářadí apod místo pravé koncovky. To bych si nějak vyřešil ať už přímo z koncovky a nebo bych nechal vyrobit z kusu hliníku či nerezu.
Ale jde mi o to, co jsem se pokud si dobře pamatuju nikde nedočetl, co udělat s dírou, která vznikne po odebrání pravé koncovky?
Dá se nějak ucpat či tam asi vyrobit nějaký jiný tlumič a nebo to nechat průchozí? To jsem si teda zkusil a to je kravál a takovou pozornost na sebe ani lákat nechci.
Jde mi o to, co s tím, aby se neztratil výkon a nedělalo to kraviny, co se týče spotřeby a jiných věcí, které mě právě nenapadají
Řešil toto někdo jiným způsobem než laďákem?
díky za odpovědi
Do it my way...
To se mě právě moc nechce rozkuchávat ten katalyzátor. loni jsem zkoušel jen lehce zadělat tu díru, nechat tam průduch a docela to šlo, ale chtěl bych trošku odbornější řešení, nejlíp nějaké návratné, třeba právě něco v podobě toho tlumiče. A nebo holt necham díru a budu slyšet ještě o dvě vesnice dál i když oproti Katčiný ten zvuk moc jinej není. Ale přesně tenhle způsob skříňky jsem myslel.
Michale ty máš ten nějakej spešl šusplech co jsem nikdy nepochopil co? Jsem si ani nevšiml, že tam máš tu schránku.
No ale jestli je na výběr jen vykuchat a zavařit díru nebo nechat díru nebo laďák, tak tu skříňku narvu taky asi někam jinam.. Tak dík, ste mě ale nepotěšili Do it my way...