mám zajímavou možnost získání dotací přímo z Brusele, má to několik podmínek, např. nelze z těchto titulů dotovat zemědělství a nákup realit, nelze dát menší dotace, než 1 mil. €, apod., jinak je to celkem benevolentní
pokud máte nápad, na co dotace využít, prosím sem s ním, popř. pokud byste mělizájem o využití pro sebe/jiného, dejte vědět, děkuji
co takhle pivovar...?
těším se na plodnou diskuzi Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Nejlíp zase na další zbytečný projekty a na vytvoření dalších zbytečných "pracovních" míst... aby bylo na platy a z nich byly větší daně a odvody do Bruselu.
A aby se pak zase mohlo ještě víc a líp a radostněji přerozdělovat, a aby zase něco zbylo na další dotace "potřebným" na další zbytečnosti... __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Nejlíp zase na další zbytečný projekty a na vytvoření dalších zbytečných "pracovních" míst... aby bylo na platy a z nich byly větší daně a odvody do Bruselu.
A aby se pak zase mohlo ještě víc a líp a radostněji přerozdělovat, a aby zase něco zbylo na další dotace "potřebným" na další zbytečnosti...
měl jsem s tím morální problém, zda čerpat, či nikoliv
z mého pohledu však nejde o čerpání cizích zdrojů, ale o návrat našich zdrojů
když se podívám na českou ekonomiku a trh, tak majorita (banky, maloobchod...) je v cizích rukou a pomocí dividend je odváděno bohatství nás, jedinců, kteří tvoří stát, mimo náš stát a "návrat" našich zdrojů našemu státu (=nám), bez ohledu na tok, velice vítám
myslím, že už není čas na hrdinství Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
A aby se pak zase mohlo ještě víc a líp a radostněji přerozdělovat, a aby zase něco zbylo na další dotace "potřebným" na další zbytečnosti...
Využil jsem pro firmu několik dotací a k dnešnímu dni prosperujeme a exportujeme díky těchto dotací. Kvůli rozšířování exportu a nárůstu výroby nyní pořízujeme za podpory EU další 2CNC stroje, preferujeme české výroby.
Dovi, míval jsi vtipnější komentáře, téma sem nepatří a reaguji jen proto, bo mě takové příspěvky serou.
https://www.zonerama.com/rop1
Jojo , někomu daj,někomu seberou.Co tak nějakej největší tunel v evropě? Samo myslím tunel jako tunel, ruční práce, ček gold hend :-) .. nezaměstnaných je haba kuk .
VasekPraha napsal:
měl jsem s tím morální problém, zda čerpat, či nikoliv
Já ho mám doteď.
VasekPraha napsal:
z mého pohledu však nejde o čerpání cizích zdrojů, ale o návrat našich zdrojů
Na tom něco je.
VasekPraha napsal:
když se podívám na českou ekonomiku a trh, tak majorita (banky, maloobchod...) je v cizích rukou a pomocí dividend je odváděno bohatství nás, jedinců, kteří tvoří stát, mimo náš stát a "návrat" našich zdrojů našemu státu (=nám), bez ohledu na tok, velice vítám
myslím, že už není čas na hrdinství
Máš asi pravdu - stali jsme se, a vlastními silami (přičiněním našich elit), jakousi "lepší kolonií" s kvalitní pracovní silou. __________________________________________________________
rop napsal:
Využil jsem pro firmu několik dotací a k dnešnímu dni prosperujeme a exportujeme díky těchto dotací. Kvůli rozšířování exportu a nárůstu výroby nyní pořízujeme za podpory EU další 2CNC stroje, preferujeme české výroby.
Pokud je tomu opravdu tak, budiž Ti přáno.
Jsi světlou výjimkou (aspoň podle mých zkušeností) a je fajn, že aspoň někdy to reálně pomůže - když se zadaří a ne všechno je promrháno. __________________________________________________________
Dotace jsou cesta do pekel. Podívejte se na zemědělství, všude řepka, kukuřice, bioplynky. Je to v pořádku?
Nemám přehled o ostatních oborech, ale toto je hnus.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Jako člověk pracující v zemědělství klidně řeknu, že na tom zemědělství nikdy nebylo lépe... A jestli ano, tak rozhodně ne před vstupem. Řeči jako že je všude řepka slýchávám od měšťáků pořád, ale nikdo mi neřekne čemu vadí - navíc ji např vloni bylo o jen 12 % (bože, ta hrůza - o celých 12%) více než v roce 2001 (ale podle řečí expertů tak trojnásobek...
P.S. řeči jak je EU v pr... slýchávám už kolik let (stejně jako že EU nebo euro do roka skončí) a přitom patříme mezi nejbohatší část světa, žijeme bez obav co budeme zítra jíst nebo kdy dojde k vojenskému převratu. Já osobně to považuji za řeči z nadbytku a nudy...
Myslím si,že na dotacích,jako takových,nic špatnýho není.Špatný je,jak to někteří lidi využívají/zneužívají.Když má někdo dobrej nápad,ale morální problém s využitím dotací,tak tím víc zbyde na ty,co ten problém nemají,ale taky jsou to třeba vychcánci a pak není divu,že řepka neroste akorát tam,kde stojí fotovoltaická elektrárna.Problém je tudíš ve špatný nebo žádný regulaci a právě v tom,že čerpají nejčastěji lidi bez jakýchkoliv zábran.
to frite: když seš člověk pracující v zemědělství a cítíš se tak zainteresovanej,tak mě určitě rád vysvětlíš,jak je možný že se prakticky nikdy nenechá ležet pole ladem?Což bylo vždycky potřeba KAŽDÝ 4 roky.Není náhodou tohle ten důvod,proč se zemědělství má líp,než kdy před tím???...a není náhodou tohle ten problém,že rapidně klesá výživnost půdy a to v řádech desítek procent od dob,kdy se přestal používat právě ten systém s vynecháním jednoho roku na dozásobení půdy živinami?
Takže zemědělský pijavice se sice mají aktuálně dobře,ale jejich pravnuci budou obdělávat neúrodnou písčitou půdu Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
To jsou zase kecy jak na plenárním zasedání ÚV KSČ blahé paměti. Myslím, že téma je průměrně vzdělanému bělochovi s průměrným rozhledem jasné. Je tu šance za určiných podmínek se někam dobrat. Buď ber a nebo neber. Ty chytrolínské žvásty mě po ránu hnuly žlučí, jak na to většinou nereaguji.
Vašku a pivovar není nemovitost? No já bych byl spíš pro pořádnej kus pozemku, kde by byla dráha a hodně švestek a v místě, kde by šlo se převléct byla i kvasírna, moštárna a taková ta ošklivá věc, co mění břečku v radost
Nazval bych ten projekt třeba: Dlouhodobá studie o vlivu a vzájemném působení motocyklu a slivovice. Ovšem jen za předpokladu, že ten potřebný pozemek nebude vnímán jako nemovitost a dotace pokryje 99,9% investice.
Upravil Medik dne 16.05.2014 07:50
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mě zase hnul žlučí zemědělec,co obhajuje řepku a vyprávějící,jak se mají dobře,když každej rok pravidelně na jaře a na podzim posloucháme brek ze všech stran,jak jsou na tom bídně a že nemají co do huby.
...ale že jsi to ty Madíku,tak tohle ti moc rád připomenu,až se někde zase vybleješ(a nebude to dlouho trvat), protože zrovna od tebe to moralizování teda sedí
Upravil Mr GS dne 16.05.2014 07:56
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Mě zase hnul žlučí zemědělec,co obhajuje řepku a vyprávějící,jak se mají dobře,když každej rok pravidelně na jaře a na podzim posloucháme brek ze všech stran,jak jsou na tom bídně a že nemají co do huby.
...ale že jsi to ty Madíku,tak tohle ti moc rád připomenu,až se někde zase vybleješ(a nebude to dlouho trvat), protože zrovna od tebe to moralizování teda sedí
Když budu střízlivej, tak to bude trvat dlouho Ovšem drobet ti nahrává, že tento stav u mě vůbec není setrvalý. A dnes je pátek.
Naštěstí budu opět mimo civilizaci a internet.
Upravil Medik dne 16.05.2014 09:11
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz