Ahoj,
hledám osobu, která by chtěla se mnou jet na výlet do Kamerunu.
Plán vypadá méně více takto:
asi 26.06 odlet z Berlína do Yaounde. Na místě nás vezme z letiště Otec Darek – Polskýmisionář, který má tam od 20 let sirotčinec. Od toho otce také půjčíme motocykle a jedeme po Kamerunu další 10 dnů. Na místě dostaneme informace o místěch, které je záhodno navštívit a o jiných polských misích, kde můžeme najít levné přenocování.
Jel bych sam, ale bohužel, z bezpečnostních důvodů mi nikdo motocykl nepůjčí. Musí být minimum 2 osoby. Moji přátelé nebo mají jiné plány nebo nemají peníze nebo tvrdí, že jsem šílený ?
Proto jsem také začal hledat lidí na internetu.
Čas výletu 2-3 týdny. Začátek asi 26 června.
Let do Kamerunu z Berlína (2 strany) to asi 2500 pln
Na místě motocykl asi 40 euro/den
Palivo asi 4,4 pln
Nocleh asu 10 usd/den
Jídlo podobně - 10 usd/den
Vízum: 500 PLN
Očkování a žlutá knížka – nejlevnější balíček asi 300 pln (je třeba e očkovat na asi 6 týdnů před výletem, takže zbylo malo času)
Nebyl jsem tam ještě, informace o cenech mám od člověka, který už tam był nekolikrát a z internetu.
Celek 2 týdny, z toho asi 20-12 dnů jízdy motocyklem, činí asi 7000 PLN. Plán můžeme modifikovat, prodloužit nebo zkrátit čas na motocyklech – je to k dohodnutí.
Jede někdo se mnou?
Jsem kluk z Polska mluvím polsky a anglicky, kontakt: inez1986@tlen.pl, 0048691653243
To asi smažu ne? To bude nějakej fake, už jen ten google překladač kua drát !!! F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
jinak bydlím v polsku , a dle pana googla, je kontakt-email na agniežku - možná jeho holka, známa - která mimochodem jak jsem zjistil umí česky a možna mu to psala ....
polaci na cestách dost často využívají svých misionářů k přespání apod ....
Upravil petr kamennyujezd dne 16.05.2014 15:22