Dneska v noci jsem zjistil, že mám zřejmě přelomenej drát. Naštěstí jsem dojel do cíle. Teď jsem se na to díval byl přelomenej drát ke spínací skříňce s klíčem. Provizorně jsem to opravil pomocí čokolády a izolační pásky. Snad s tím dojedu aspoň z Prahy domů :-).
Teď dotaz, dá se někde koupit komplet elektrika do BMW F 650 GS Dakar? Vše včetně konektorů a jen to přecvakat? Na kolik taková sranda vyjde?
Mám tam čokoládu už tak 3 roky, je to celkem běžná závada. Zamykám řídítka doprava aby se to tak nešponovalo a vzhledem k tomu, že to je jediná závada, kterou sem na motorce měl, tak by mě ani nenapadlo hrabat se do toho, co funguje.
Toť můj názor
jardajerman@seznam.cz
Ok, díky. Uvidím co to udělá a když tak se obrátím na Ježka. Ještě jsem našel tohle: http://www.automa...i-buzirkou
Na nouzové opravy, které vydrží to vypadá zajímavě :-).
Nemáte někdo představu kde v Praze nebo v Třebíči by se to dalo koupit?
Ak máš na to nervy tak sa dá celá elektrikoinštalácia renovovať tak že si kúpiš len piny a káble na metráž a pomeníš čo treba. To je asi najprofesionálne riešenie opravy kabeláže. Akurát budeš potrebovať prípravok na vypinovanie pinov a kripovacie kliešte na piny.
gulex napsal:
Ak máš na to nervy tak sa dá celá elektrikoinštalácia renovovať tak že si kúpiš len piny a káble na metráž a pomeníš čo treba. To je asi najprofesionálne riešenie opravy kabeláže. Akurát budeš potrebovať prípravok na vypinovanie pinov a kripovacie kliešte na piny.
Přemýšlím o tom, že bych to spáchal v zimě. Jak vypadá ten přípravek na vypinování pinů? Je pro každý konektor jiný?
ADVONE Nebudem nazyvat HLUPAKOM teba pretoze ta nepoznam a nedovolil by som si to.
Ale ak niekto napise ze zhana :Teď dotaz, dá se někde koupit komplet elektrika do BMW F 650 GS Dakar? Vše včetně konektorů a jen to přecvakat? Na kolik taková sranda vyjde?
Tak to je komplet a to je to co som napisal ja.Alebo sa mylim?Ak ano tak sorry za blby vtip...