DOKOLAKOLEM - BAJKAL 2014
Podpořte nás nějakou tou municí na natočení bijáku.
Pro ty co nemají FB sem překopíruji z jejich stánek dnešní status...
https://www.start...jkal-2014/
Tak je to tu. Většina z vás už asi ví, že letos chceme podniknout cestu na Bajkal. Po kladných ohlasech na amatérské video z naší cesty kolem Černého moře se zrodila myšlenka natočit profi film a ukázat, že i na káře to jde.
Natočení a vytvoření pořádnýho bijáku stojí pěknej balík peněz a tak jsme se rozhodli, že zkusíme sehnat peníze pomocí crowdfundingu. Vytvořili jsme projekt na portálu Startovac.cz, na který můžete mrknout a případně nás podpořit. Pokud náš projekt nemůžete finančně podpořit, nevadí, budeme moc rádi, když nám ho pomůžete rozšířit mezi své kamarády. Veškeré informace o našem projektu tedy naleznete na tomto odkazu: https://www.start...jkal-2014/
Nechceme nic zadarmo a tak jsme vytvořili systém odměn, ze kterých si můžete vybírat.
Pokud náš projekt neuspěje, vaše peníze vám budou v plné výši vráceny.
Pitbull přiložený následující obrázek:
Řekl bych že z Horní Smrčné viz ta fotka v prvním příspěvku jinak držím palce ať Vám to vyjde a samo nějakou tou mincí podpořím
Edit : po smazání Paulova příspěvku ten můj už ztrácí smysl teda ta jeho první část
Upravil Jarys dne 20.05.2014 23:30
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Sorry Jarys, smazal jsem ho dřív než jsi sem napsal. Došlo mi, že Pitbull asi nebude jeden z účastníků, ale že to sem pouze přidal aby na to upozornil (což je fajn) ale asi by mě na tu otázku neodpověděl. Každopádně Ty ano, tak dík
Citace:
tak je to potvrzené. Ve středu 18.5. startujeme ve 22 hod. na ČT2. Občas nám v seriálu ulítne nějaké to sprosté slovo, jako např. "hovno", které celou naši cestu provází a proto byl čas vysílání stanoven takto. Bude to pěkně bez "pípanců", žádná cenzura, zkrátka tak, jak nám ty naše zobáky narostly. No a kdo chodí spát brzy, určitě se bude moct podívat na internetu v archivu ČT.
To vypadá na hodně dobrý biják !! Vytrženo z textu na Startovač: S námi přijde taková podívaná, že vám polezou oči z důlků! Na to vemte jed! YouTube Video