Kdyby někdo měl v tu dobu cestu kolem Bulharska, myslim si že by stálo se zato podívat na prezentaci tohoto cestovatele. https://www.faceb...mp;theaterGS - LONG WAY ANYWHERE
sajmon napsal:
Kdyby někdo měl v tu dobu cestu kolem Bulharska, myslim si že by stálo se zato podívat na prezentaci tohoto cestovatele. https://www.faceb...mp;theater
V odkazu je nějaká bota- problém s oprávněnín. Je ten příspěvek veřejný?
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Text ktery je pod pozvánkou je tento: On June 13-14 I will attend the mini Horizons Unlimited meeting at Motocamp Bulgaria. If you would like to see my Worldtravel R1 or like to hear my presentation, your are very welcome over there.
Please share this to reach as many as possible. Thanks!
Hope to see you!
Ride save.
Sjaak
GS - LONG WAY ANYWHERE
jo tak jsem to našel.. Určitě zajímavý, ale cestování na japonských motorkách mě ani moc nezajímá. Ne že by to nebyl zajímavý nápad.. Ale prostě mimo můj zájem. Víc mne zaujal ten motokemp v Bulharsku..
Kdyz vidim, kolik ma mista mezi tangbagem a topem, tak nechapu, jak na tom muze jet vic jak 50km. Jedna poloha za riditky a nic vic. Musi to byt fakt ocistec.
Moc nechapu vyber tero motorky. Ale smekam.
Splněný sen moje 1100GS
to Jencek: Sjaak je tak trošku magor, proto ta R1....před časem prohlásil, že tu moto prostě miluje a nechce jet na ničem jiném...někde byly fotky, jak s tím jezdí i s kufry na okruhu "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
..ten typek nemuze byt normalni... ale kdyz ji miluje (R1)... ... ale je dobrej - neuveritelny na jaky motorce a s jakyma gumama projel to, co projel.....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Nekdo jezdi na GS na Dubou pit kafe, nekdo na R1 kolem sveta.
Treba chtel ukazat, ze jde vsechno kdyz se chce.
Ale uznavam, i Hornet by byl mnohem pohodlnejsi
Vjetrnik napsal:
to Jencek: Sjaak je tak trošku magor, proto ta R1....před časem prohlásil, že tu moto prostě miluje a nechce jet na ničem jiném...někde byly fotky, jak s tím jezdí i s kufry na okruhu
Ja tomu rozumim, taky miluju 11ku i kdyz neni nejlepsi na svete, ale proste nechapu, jak na tom muze jet, kdyz nema moznost zmenit polohu za riditky. Kdyz vidim takove borce, tak se az stydim, jak tu rezime nadstavce plexi aby nefoukalo, lepsi sedadla a obleceni kosmickych materialu a potom udelame na dovolene 4tkm. Jak rikam ma muj obdiv.
Splněný sen moje 1100GS
to Jencek: holt někdo řeší milionkrát polohu plexi a na motorce jezdí pár km do práce, jiný neřeší drobnosti a na moto objede svět...tak to prostě je "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."