Ahoj řeším teď dovolenou tak se ptám zda nemáte nějaký zdroj kde se dají za rozumný peníze nakoupit Eura.....třeba zda někdo neprodává z diet nebo něco podobného?Díky Moc
Vše co dojede do cíle je dobré.
ja je pripojuji take, dovolena se blizi, pokud nekdo mate mam zajem tak 700 - 1000 Ecek
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jak jsi psal, nejlepší od někoho, kdo má v Eurech ditety, takže nejlépe od nějakého kamioňáka co jezdí mezinárodku. Tady taky určitě nějaký bude. Beru to od nich za střed, takže je to výhodné pro oba a bez poplatků ;-)
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
Ja se nabizim vyplaty mi chodi v eurech a hodi se my vymeny za kc. Mel bych mit dost pro vic lidi. Jen do cech nejezdim tak casto.. ted zrovna odletam priletim v pulce cervna. Budu na Toliho akci motorobotu. Napiste pm kdo by mel zajem. Pokud stihnu do banky tak neni problem. (Mam to na eurouctu). Vymenim za stredovy kurz CNB.+ poplatek co bude za vyber euro. Nebo nejaka domluva.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Nejsem agent firmy Exchange ale asi nejlepší kurzy na veskere meny. www.exchange.cz. Da se dohodnout i mensi bankovky tj. vždy vyhoda mit mensi nez platit napr 100EUR.
karta napsal:
Nejsem agent firmy Exchange ale asi nejlepší kurzy na veskere meny. www.exchange.cz. Da se dohodnout i mensi bankovky tj. vždy vyhoda mit mensi nez platit napr 100EUR.
...s těmi bankovkami je to svatá pravda, i na západ od nás bývá leckdy problém, když někde člověk chce platit stovkami...
Já většinou kupuji v Exchange pasáže Kotva...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Tady to není problém /za střed/ a když je nejhůř, tak v Břeclavi na čáře je takzvaná Křivá hospoda a taky smění za střed.https://www.google.cz/maps/place/Restaurace+Na+Celnici/@48.717747,16.836618,2a,90y,90t/data=!3m5!1e2!3m3!1s-zBXjIc5R83w%2FUrL5Xj7Vb-I%2FAAAAAAAFQNE%2FaqbSgBCAANc!2e4!3e12!4m2!3m1!1s0x0:0xb8972527c9ba624b!6m1!1e1
Exchange.cz rozhodně nemá nejlepší kurzy. Směnárny v ul. Politických vězňů nebo v pasáži J. Grossmanna a kolem mají někdy kurzy 5 haléřů nahoru i dolů od středu.
Do Česka létám každý týden a měním cca tisíc euro na koruny. Momentálně ale až po dovolené, to jest koncem června. Kdyby měl někdo zájem za středový kurz.
Já beru éčka od vietnamce. Kurz se dá občas trošku stáhnout, žádné poplatky. Pokud neberu větší sumu, tak to neřeším a prostě směnárna za rohem či při cestě.
Upravil xHackerM dne 27.05.2014 15:02
Takže když úpotřebuju cca 200 éček je asi nejjednodušší to vybrat na Slováči ve Spořce z forbesu? Jedem do RO přes Slováč, takže by to nebyl problém.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Chocho napsal:
Exchange.cz rozhodně nemá nejlepší kurzy. Směnárny v ul. Politických vězňů nebo v pasáži J. Grossmanna a kolem mají někdy kurzy 5 haléřů nahoru i dolů od středu.
Do Česka létám každý týden a měním cca tisíc euro na koruny. Momentálně ale až po dovolené, to jest koncem června. Kdyby měl někdo zájem za středový kurz.
Potvrzuji, dělám tu, tak okolo chodím každý den, a opravdu kurzy v několika místních směnárnách jsou jedny z nejlepších.
Upravil stepan dne 19.06.2014 10:01
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Ahoj,
jedu na lyže a napadlo mě, se zeptat tady. Nemáte někdo cca 1400 Euro za třeba o něco lepší kurs než směnárny?
Jen dotaz a kdyby náhodou, jinak se zastavím v Pze, ul. Politickcýh vězňů, Štěpán zmiňoval a chodím standardně tam.
Díky H
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
Ahoj,
jedu na lyže a napadlo mě, se zeptat tady. Nemáte někdo cca 1400 Euro za třeba o něco lepší kurs než směnárny?
Jen dotaz a kdyby náhodou, jinak se zastavím v Pze, ul. Politickcýh vězňů, Štěpán zmiňoval a chodím standardně tam.
Díky H
Honzo co to znamená o něco lepší v dnešní době ? http://eurazastre...
Upravil fero dne 14.01.2015 18:16