Zdar, není někde mezi vámi obrázkovej návod nebo video repase přepákování 650GSa?
Lépe jednou vidět, než desetkrát číst a doufat, že je to správný díl
Díky
Stáhni si repair manual, tam je vše popsaný. Na RealOEM.com najdeš rozměry ložisek a gufer a pak jen objednáš v ložiskárně. Vyjdou cca na polovic co origo BMW. Já dával nějaký japonský, origo jsou německý. Dám ti radu, pokud máš k dispozici lis, tak ho použil. Jsou tam docela pevně uložený.
momentaky se hodi, ale nutnost je vyrobit si pripravek na nalisovani. Jinak je to hrozna pakarna. My jsme udelali 3 trubicky pro ruzne prumery lozisek a tlacili jsme to prez stojan z vrtacky. Kladivem to tam nabouchas, ale tezko a muzes tak poskodit pomerne titerny loziska. Sver je tam totiz pekelnej a taky vymen cepy, kdyz uz to delas...
Kdyz nejsou pripravky, idealni je mit kompletni velkou gola sadu a vzdycky tam najdes nejaky orech, ktery bude pasovat na vylisovani a naopak
I pád na hubu je pohyb kupředu
milanosor napsal:
Kdyz nejsou pripravky, idealni je mit kompletni velkou gola sadu a vzdycky tam najdes nejaky orech, ktery bude pasovat na vylisovani a naopak
Tak tak. Já si třeba pomáhal tuším 14kovým ořechem usadit gumovou čepičku u pumpy přední brzdy. Padl tam jak prdel na hrnec...
Já jsem ted v práci a chtěl jsem si půjčit klíče, ale někde jsem nechal ty hodnoty a ted nevím, jaké si mam vzít rozsahy
K manuálu v mym pc se do pondělí už nedostanu a chci na to vlitnout o víkendu. Tak proto se ptám