Ahojte, nez to opet zaklopim airboxem, je tam jeste treba neco rozdelat a preventivne vycistit kolem vstrikovace,klapy atd. Vse co je na hrdle? Vsechno okolo uz je vycisteny, kontakty prostrikany.....Na 1150 mimo obtokovych sroubu a podtlaku nic jineho netreba,tak se radsi ptam.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Asi jsi udělal vše, co jsi mohl... Ještě promaž pružinu, jak vrací klapku do základní polohy... Je tam ještě obtokový ventil, tak ho vyndej a očisti... Ale zpravidla bývá OK...
Ale ještě si pořádně zkoukni gumovou přírubu, co je pod klapkou. Blbě se na ní pak dostává, když rupne a přisává to vzduch.
Upravil xHackerM dne 27.05.2014 11:42
Obtokový ventil bývá OK, ale prostor kde je umístěnej a průchody do klapky bývaj zanesený. Dá se na to koupit přímo sprej na čištění karburátorů a vstřikování.
Já měl ještě problém s Okroužkem pod obtokovým ventilem, byl steřelej a přisávalo mi to vzduch.
xHackerM napsal:
Asi jsi udělal vše, co jsi mohl... Ještě promaž pružinu, jak vrací klapku do základní polohy... Je tam ještě obtokový ventil, tak ho vyndej a očisti... Ale zpravidla bývá OK...
Ale ještě si pořádně zkoukni gumovou přírubu, co je pod klapkou. Blbě se na ní pak dostává, když rupne a přisává to vzduch.
Prirubu jsem kontroloval hned, jak jsem videl tvuj problem s prasklinou....
A co je presne mysleno obtokovým ventilem? Prikladam fotku. Myslite 1 nebo 2 ?
Jestli je to podobne jako na 1150, tak č.1 je potenciometr,takze na to nechytat. Takze č.2? Tušim, ze všechny šroubky jsou zakapnute barvou,takze do toho jeste nikdo jeste nelezl.
milanosor přiložený následující obrázek:
Není to číslo 2 náhodou nějaký to čidlo, co se čistí, aby to nechcípalo? Nevím přesně, ale řešilo se to ve chcípání/otáčky. Tuším že čidlo volnoběhu nebo sání nebo co.. nepamatuju si to a hledat se mi to ted nechce Do it my way...