Zdravím cestovatele,potřebuji poradit ,dá se sehnat ubytko za rozumno ve Švýcarech a Francii a nebo je lepší s jíždět na noc do Itálie ?
Jedeme ve čtyřech.
asi záleží na tom co je u tebe za rozumno (35-60 Eur/noc/člověk je v Ch normál ), pokud se budeš motat kousek od Itošky tak se to asi vyplatí...
Upravil petrguss dne 27.05.2014 19:28
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Vezmi to do Livigna, ubytko bude asi tak nějak obdobně jak jinde, ale benzín bude za hodně dobře (kolem 1 eura za litr - bezcelní zóna) a na Stelvio to máš tak 15-20 km...
Před sezonou se dá dost ušetřit. Kde jsem platil v červnu 45E s polopenzi ,tak v srpnu 70E jen se snídaní.
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
...aby nedošlo k omylu.
Ciba už asi projel co potřeboval.
Já dal jen odkaz na cestu "skrz" Švýcarsko http://m.novinky....=&mId=
odkaz jsem dával z mob. a hledal nějaké vlákno o Svizz ;o))
takže všem pohoden a Swizz mě sakra láká. Byli jsem tam před cca 2-3mi lety a určo se tam vrátím a možná vezmi u ten "domácí cirkus" s sebou.
H
www.jantruhlar.cz
Tak Švýcarsko je sice dražší, ale není to tak hrozný když má sebou člověk noťas a najde si co potřebuje na Booking. com
Navíc nám tam stačila jedna noc ,a jeli jsme dál ,takže pohoda .
Upravil ciba dne 06.04.2015 15:04
ciba napsal:
Tak Švícarsko je sice dražší, ale není to tak hrozný když má sebou člověk noťas a najde si co potřebuje na Booking. com
Navíc nám tam stačila jedna noc ,a jeli jsme dál ,takže pohoda .
čeče pane, pokud jedna noc, dovozuji, že dva dny, to byl spíš tranzit. my tam byli 14 dní a moc rád bych se vrátil. jenom jsme nakoukli
foto 1/2
Honza_BMW_VW přiložený následující obrázek: